idrar yolu enfeksiyonundan kurtulmak istiyorum artık :(

Mor_menekse

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2015
276
366
103
merhaba arkadaşlar 6 haftalık hamileyim ve idrar yolu enfeksiyonu olduğunu öğrendim düşüğe,erken doğuma sebep olabiliyormuş bol su içmeme rağmen sürekli tekrarlıyor.idrar kültürü verdim doktor sonuçlara göre antibiyotik verebilirmiş.birde sürekli tekrarlayabileceğini söyledi bana yardımcı olabilecek birileri var mı acaba :/

Merhaba,

geçmiş olsun , bende 10.haftadayım benimde idrar yolu enfeksiyonum var ayrıca zaten kronik sistitimde olur yaz kış.
bendede iki hafta önce başladı. toz bir ilaç var her doktor veriyor hamilelikte riski yok. gece alıyorsun. ben bir defa kullandım. bol su içiyorum. ayrıca benim 5. haftadan bu yana lekelenmelerimde oluyor . birde idrar yolu enfeksiyonu hem düşük tehdidi hemde erken doğum hamileliğin ilerleyen zamanlarında. ben haftaya tekrar geçmiş mi diye test yaptıracagım ve ona göre antibiyotik verecek. tabi öncelikle benim kanamamla ilgileniyor doktorum. doktora gidip ilaçlarını düzenli kullanırsanatlatırsın. birde günde 3 Lt su içmeni öneririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…