Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
İdrar yolu iltihabı için ilaca alternatif yada destek olabilecek önerileriniz varmı??
çok tatlısın canım yaaa..nasılda utanıyo ,burda biz bizeyiz kız ne var utancak ,verdiğin bilgiler için teşekkürlerde bu 3 ölçek ne,3 kaşıkmı ,3 bardakmı yok bu çok olur fincanmı yoksam:26:???
canım 1 litre suya 3 ölçek dedigim sirkenin kapagı canım o senin tatlılıgın ne bileyim ben öyle utangacımki yazsammı yazmasammı kararsız kaldım huyum degil huyum kurusun inan ben oluyodum böyle geçti ilaç fitil krem vs nerdekadın dogumcum dedigi gibi çok temiz titiz insanlarda olurmuş aynı benim gibilered okadarda diyorum gelmeyin diye ama laf anlayan yokki
canım 1 litre suya 3 ölçek dedigim sirkenin kapagı canım o senin tatlılıgın ne bileyim ben öyle utangacımki yazsammı yazmasammı kararsız kaldım huyum degil huyum kurusun inan ben oluyodum böyle geçti ilaç fitil krem vs nerdekadın dogumcum dedigi gibi çok temiz titiz insanlarda olurmuş aynı benim gibilered okadarda diyorum gelmeyin diye ama laf anlayan yokki
anlamaz hayatım anlarmı hiç ,ben üni. deyken başlamıştı ,yurtta kalıyodum oaman ,tamam çok hijyenik biyer değildi ama bula bula beni bulur zaten böyle şeyler ,kimsede olmuyodu ((hele bi hafta sonu krem neyinde alamamıştım neler çekmiştim yaaaa
anlamaz hayatım anlarmı hiç ,ben üni. deyken başlamıştı ,yurtta kalıyodum oaman ,tamam çok hijyenik biyer değildi ama bula bula beni bulur zaten böyle şeyler ,kimsede olmuyodu ((hele bi hafta sonu krem neyinde alamamıştım neler çekmiştim yaaaa
ah bebem ne kadar temiz olsanda okadar enfeksiyon mantar anlıcagınallah yardımcımız olsun ne diyim en iyisi çaldım çayıra mevlam kayıra diceksin nebak ozaman oluyomu
kullandım bebem bana fayda etmio öle şeyler hem bende mantar yokki o mantarı söküo bu idrar yolu iltihabı yani kasıklarda olan bi agrı son ay ondanmı iltihaptanmı tam şeydemedim:44: