İdrar yolu iltihabı için ilaca alternatif yada destek olabilecek önerileriniz varmı??

çok tatlısın canım yaaa..nasılda utanıyo ,burda biz bizeyiz kız ne var utancak ,verdiğin bilgiler için teşekkürlerde bu 3 ölçek ne,3 kaşıkmı ,3 bardakmı yok bu çok olur fincanmı yoksam:26::27:???

canım 1 litre suya 3 ölçek dedigim sirkenin kapagı canım o senin tatlılıgın ne bileyim ben öyle utangacımki yazsammı yazmasammı kararsız kaldım :17::17::17::17:huyum degil huyum kurusun inan ben oluyodum böyle geçti ilaç fitil krem vs nerde:30::30::30:kadın dogumcum dedigi gibi çok temiz titiz insanlarda olurmuş aynı benim gibilered okadarda diyorum gelmeyin diye ama laf anlayan yokki:57::57:

canım 1 litre suya 3 ölçek dedigim sirkenin kapagı canım o senin tatlılıgın ne bileyim ben öyle utangacımki yazsammı yazmasammı kararsız kaldım :17::17::17::17:huyum degil huyum kurusun inan ben oluyodum böyle geçti ilaç fitil krem vs nerde:30::30::30:kadın dogumcum dedigi gibi çok temiz titiz insanlarda olurmuş aynı benim gibilered okadarda diyorum gelmeyin diye ama laf anlayan yokki:57::57:
anlamaz hayatım anlarmı hiç ,ben üni. deyken başlamıştı ,yurtta kalıyodum oaman ,tamam çok hijyenik biyer değildi ama bula bula beni bulur zaten böyle şeyler ,kimsede olmuyodu :(((hele bi hafta sonu krem neyinde alamamıştım neler çekmiştim yaaaa:9::77:

anlamaz hayatım anlarmı hiç ,ben üni. deyken başlamıştı ,yurtta kalıyodum oaman ,tamam çok hijyenik biyer değildi ama bula bula beni bulur zaten böyle şeyler ,kimsede olmuyodu :(((hele bi hafta sonu krem neyinde alamamıştım neler çekmiştim yaaaa:9::77:

ah bebem ne kadar temiz olsanda okadar enfeksiyon mantar anlıcagın:9::9::9::9:allah yardımcımız olsun ne diyim en iyisi çaldım çayıra mevlam kayıra diceksin ne:9::9::9::9:bak ozaman oluyomu:27::27:

kullandım bebem bana fayda etmio öle şeyler hem bende mantar yokki o mantarı söküo bu idrar yolu iltihabı yani kasıklarda olan bi agrı son ay ondanmı iltihaptanmı tam şeydemedim:44:

Back
X