İdrar yolu intıabı için antıbıyotık verdi doktor Demir ilacı ve vitamin ilacını bıraktırdı Suan hıc

Hamile oldugunu neden söylemedin ona göre ilac verirdi.

Hamile olduğumu biliyor kontrollerımı yapan doktor verdi ztn antibiyotıgı ama bi tane içtim dokundu bidaha içmedim diğer ilaçlarında kullanma antıbıyotık içerken dedi şimdi bende hiç birini kullanmıyorum acaba tekrar başlasaymışım demır ve biramın ilaçlarıma bılemedım

İçtim ilaç bana dokundu bende bıraktım kontrolüme 4 gün var oyuzden diğerlerine gerimi başlasam emin olamadım tabiki doktoruma danışıcam bununcahillikle ne alakası var daha önce bu tarz bişey yaşayanlar illaki vardır

Hamile olduğumu biliyor kontrollerımı yapan doktor verdi ztn antibiyotıgı ama bi tane içtim dokundu bidaha içmedim diğer ilaçlarında kullanma antıbıyotık içerken dedi şimdi bende hiç birini kullanmıyorum acaba tekrar başlasaymışım demır ve biramın ilaçlarıma bılemedım
Dokunduysa doktoruna tekrar git soyle farkli bir antibiyotik versin. Cunku idrar yolu iltihabi abtibiyotiksiz gecmez. Doktorun verdiyse de sana zarari yoktur. 3 haftadir bogaz agrimi geciremedim antibiyotik kullanmadigim icin, pazartesi kontrolum var isticem direk baska turlu gecmiyor diye

İlacı kullanıp bitmeden bırakırsanız bakteriler direnç kazanır ve o zamana kadar içtiğiniz tüm ilaç çöp olur. Kafanıza göre ilaç bırakmayın ve doktorunuz ne derse onu yapın.

Bende bobrek hastasi oldugum için sık idrar yolu enfeksiyonu olurum. Doktor bana hem antibiyotik verdi hemde diğer ilaclarini almaya devam et dedi. Diger ilaclarim kan ve omega. Yalniz bobrek antibiyotigi 5adetti. Sen 3 tanesini ic dedi. Onu iyice bir öğren bence ona gore hareket et

Back
X