İdrara çıkarken zorluk

uqaLa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2011
144
0
46
Tekirdağ
Kızlar genıtal bolgemde dolgunluk hissi ve yanma var idrarımIda yaparken zorluk cekıyorum içnde birşey var gibi batıyor arada neden olabilir sizce ..

Son düzenleme:
büyük ihtimalle enfeksiyon kaptın bu sıkıntıyı hiç çekmene gerek yok doktora gidip ilaç kullanırsan bişeyin kalmaz cnm.

Evet bence de mikrop falan kapmışsındır bana da olurdu ama küçükken. Annem Almanya'dan getirttirdiği özel bir kremi sürerdi ve geçerdi. En kısa zamanda bir doktora gidip ilaç kullanırsan bir şeyciğin kalmaz :D

Büdüt: Mantar da olabilir, hemen bir doktora görün bence çünkü mantar enfeksiyonu çok sıkıntılı bir hastalıkmış.

Son düzenleme:
Evet bence de mikrop falan kapmışsındır bana da olurdu ama küçükken. Annem Almanya'dan getirttirdiği özel bir kremi sürerdi ve geçerdi. En kısa zamanda bir doktora gidip ilaç kullanırsan bir şeyciğin kalmaz :D

Büdüt: Mantar da olabilir, hemen bir doktora görün bence çünkü mantar enfeksiyonu çok sıkıntılı bir hastalıkmış.

mantar olamaz ki cnm kaşıntı yok tek saydıklarım var enfeksiyon olabilir belkide ama doktora gittigimde bişeyin yok dedi kararsızım :/

usutmeden olcagını sanmam cnm başka yorumu olan yokmu sıkışmış gibi oluyorum karnım şişiyor ama wc gittigimde cok zor yapıyorum nasıl birşey bu anlamaım gittii .s

usutmeden olcagını sanmam cnm başka yorumu olan yokmu sıkışmış gibi oluyorum karnım şişiyor ama wc gittigimde cok zor yapıyorum nasıl birşey bu anlamaım gittii .s

Back
X