Benimde crp 10 çıkmıştı. İdrarda lökosit 64 çıkmıştı. Ocak ayından beri geçmeyen mantar enfeksiyonu vardı. Doktorumdan memnun kalmadığım için değiştirdim gittiğim doktorda bana gebelikte kullanabileceğim antibiyotik ve fitil yazdı. Antibiyotik 5 gün fitil 3 gün kullandım. Gynomax vajinal ovül ve aksef 500 kullandım. Allah'ıma şükür geçti gitti 4.günde. Doktorunuza bunları danışın bi isterseniz. Elbette bol su içmek gerekiyor ama inanın ben her yolu denedim fayda etmedi bu ilaçlar sayesinde geçti. Bebeğe yapacağı tek zarar doğum anında. Şayet normal doğum ise. Vajina kanalından geldiği için bebek maalesef ona geçebiliyor. Erken doğum riski de yarattığı söyleniyor ancak çok çok ileri seviye bir enfeksiyona sahip olmak gerek bunun için. Benim ablam neredeyse doğduğundan beri idrar yolu enfeksiyonu ile uğraşıyor. Maaleef annem hamile iken çoğu kadın gibi enfeksiyon kapmış fakat "su iç bol bol" deyip gönderilmiş
o şekilde doğum yapmış. Dediğim ilaçları doktorunuza danışın. Şuan o kadar rahatım ki, balık kokusu yok, çiş gibi akıntı yok, kaşıntı yok.