İdrarda enfeksiyon çıktı geçmiyor bebeğe zarar verir mi

Nedesemolmuyor1

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
7 Mart 2019
3.030
1.482
133
33
İdrarda hep enfeksiyon çıkıyor geçmiyor crp baktılar 20 çıktı geçmeyen enfeksiyon bebeğe zarar verir mi

Benimde idrarda enfeksiyon çıktı ama doktor ilaç vermedi bol bol su iç dedi canim pamuklu iç çamaşırı özen göster bide günlük ped kullanıyorum acaba o da mı etki yapıyor bilmiyorum aşırı titizim peçete çok kullanırım

Bana da bol su iç dedi ama ben çok su içebilen biri değilim içiyorum ama yeterli değil galiba geçmedi sanırım crp baktı geçen başka doktor 20 çıktı kendi doktoruma gösteremedim daha köyde oldugum için acaba sorun oluşturur mu 10 gün sonra gidicem doktora

Benimde crp 10 çıkmıştı. İdrarda lökosit 64 çıkmıştı. Ocak ayından beri geçmeyen mantar enfeksiyonu vardı. Doktorumdan memnun kalmadığım için değiştirdim gittiğim doktorda bana gebelikte kullanabileceğim antibiyotik ve fitil yazdı. Antibiyotik 5 gün fitil 3 gün kullandım. Gynomax vajinal ovül ve aksef 500 kullandım. Allah'ıma şükür geçti gitti 4.günde. Doktorunuza bunları danışın bi isterseniz. Elbette bol su içmek gerekiyor ama inanın ben her yolu denedim fayda etmedi bu ilaçlar sayesinde geçti. Bebeğe yapacağı tek zarar doğum anında. Şayet normal doğum ise. Vajina kanalından geldiği için bebek maalesef ona geçebiliyor. Erken doğum riski de yarattığı söyleniyor ancak çok çok ileri seviye bir enfeksiyona sahip olmak gerek bunun için. Benim ablam neredeyse doğduğundan beri idrar yolu enfeksiyonu ile uğraşıyor. Maaleef annem hamile iken çoğu kadın gibi enfeksiyon kapmış fakat "su iç bol bol" deyip gönderilmiş o şekilde doğum yapmış. Dediğim ilaçları doktorunuza danışın. Şuan o kadar rahatım ki, balık kokusu yok, çiş gibi akıntı yok, kaşıntı yok.
İdrarda hep enfeksiyon çıkıyor geçmiyor crp baktılar 20 çıktı geçmeyen enfeksiyon bebeğe zarar verir mi

Aynen öyle tekrar baktırmak lazım doğrusu

Evet aynen bende bol su içen biri değilim tekrar doktora idrar tahlili verip öğrenmekte fayda var

Benim de vardı ıdrar yolu enfeksiyonu ben de normal hayatımda 4 bardak su bile içsem midem bulanır sıcak suya limon attım içtim şişeyle içtim gözümden yaş gele gele içtim şimdi geçti şükür ama suyu az içtiğim gün akıntım sarariyor o yüzden icemye çalış marul salatalık karpuz gibi sudan oluşan şeyler ye

Tamam sorayım bol su iç diyor ama ben normalde bile çok su içemiyorm içmeye çalışsam da yeterli gelmiyo demekki ve midem su balonu gibi oluyo bulanıyo ilaç kullanma taraftarı değil galiba ama gidince sorcam 15 gün var beklemek sıkıntı olur mu onu bilemedim sadece

Deneyim bi limonu ben de öyleyim 3-4 bardak ancaak midem su balonu gibi oluyo çok içmeye çalışınca içtiğim de yeterli gelmiyor demek ki geçmiyor hep var enfeksiyon hamile olmadan önce de vardı

Deneyim bi limonu ben de öyleyim 3-4 bardak ancaak midem su balonu gibi oluyo çok içmeye çalışınca içtiğim de yeterli gelmiyor demek ki geçmiyor hep var enfeksiyon hamile olmadan önce de vardı
Kesinlikle iç canım başka türlü geçmiyor

Ben Ocak ayından beri yani hamileliğin 3.ayından beri enfeksiyonluydum ancak geçti ilaç ile. Bende çok su içemiyorum. Siz gene de sorun ilaçsız geçmesi zor enfeksiyonun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…