Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kusura bakmayin yeniyim burada daha. Benimde adetimden 5 gun gecti hala olmadim ve bu arada gecen ayki adetimden 15 gun sonra ara kanamam oldu hamile olabilirsin dediler offf test yaptim cikmadi sizce hamilemiyimdir kan testi yaptirmak istiyorum ama korkuyorum kasiklarimdada hafif agrilar varben ikiz gebeliğim var şimdi. zamanında erken gebelik testi ve normal gebelik testi yaptım. usulune uygun bir şekilde. ikisi de negatif çıktı. nasıl moralim bozuldu anlatamam. tüp bebek tedavisi almıştım. sonra ikiz olduğu ortaya çıktı. ikiz gebeliği bile yanlış negatif sonuç veren bu testler anlamsız bana göre. günlerce boşuna moralimi alt üst ettim bu değerlsiz testler yüzünden
arkadasim testi cok erken yapmissin.. bende adetimden 1 gyn sonra yaptigimda silik görmüştüm 2. çizgiyi ... bir kac gün sonra testi tekrar etmen tavsiyem yada saglik ocaginda beta hcg testi yaptirman...
genellikle testlerde de yazar ilk 10 dakikadan sonra çıkan sonuçlara itibar etmeyin diye. en iyisi yarın bi kez daha sabah ilk idrarla tekrar edin yine çıkarsa bi doktora gitmekte fayda varSlm kızlar aranıza yeni katıldım adetime 7 gün var sabah test yaptım yarım saat sonra silik çizgi çıktı
Hamilesin bnce cnm hyrli olsun bnada cok dua et ilk bebeim oluck tbi ikinci czgiyi grursemslm arkadaslar. 1 tane kızım var 2 yasında. benim adetlerim düzensizdi. en son 29 Ağustosta adet oldum. 2 aydır adetim gelmedi. Ailede oluşan hastalıklar, üzüntüler falan vardı. Onlara üzüldüğüm için gecikti diye düşünüyordum. Dün adet söktürücü ilaç aldım (Farlutal). Ama gebelik var mı yok mu emin olmak için gebelik testi de aldım. Sabah testi uyguladım ve idrarı damlatır damlatmaz 2 çizgi de koyu bi şekilde hemen çıktı beklemeden. Bu testlerin yanlış çıkma olasılığı var mı? İlk çocuğuma hamile kalabilmek için tedavi falan da görmüştüm. Bu bi anda 2 çizgi çıkınca çok şaşırdım. Lütfen düşüncelerinizi benimle paylaşır mısınız. Şimdiden teşekkür ederim.