idrarda gebelik testi yapan arkadaşlar

Ben bat tarihimden 4 gün önce yaptım negatif çıktı 1 gün sonra dayanamadım bi daha denedim bu sefer silikte olsa pozitifti. Bu da eşimle ilişkiye girdikten 14 gün sonra pozitifi gördüm demek oluyor o şekildede hesaplayabilirsin:)

ben ikiz gebeliğim var şimdi. zamanında erken gebelik testi ve normal gebelik testi yaptım. usulune uygun bir şekilde. ikisi de negatif çıktı. nasıl moralim bozuldu anlatamam. tüp bebek tedavisi almıştım. sonra ikiz olduğu ortaya çıktı. ikiz gebeliği bile yanlış negatif sonuç veren bu testler anlamsız bana göre. günlerce boşuna moralimi alt üst ettim bu değerlsiz testler yüzünden

Kızlar merhaba dün batımdı test yaptım ama tek çizgi çıktıyarın kan testi yaptırcam sizce hamile miyim?

ben ikiz gebeliğim var şimdi. zamanında erken gebelik testi ve normal gebelik testi yaptım. usulune uygun bir şekilde. ikisi de negatif çıktı. nasıl moralim bozuldu anlatamam. tüp bebek tedavisi almıştım. sonra ikiz olduğu ortaya çıktı. ikiz gebeliği bile yanlış negatif sonuç veren bu testler anlamsız bana göre. günlerce boşuna moralimi alt üst ettim bu değerlsiz testler yüzünden
Kusura bakmayin yeniyim burada daha. Benimde adetimden 5 gun gecti hala olmadim ve bu arada gecen ayki adetimden 15 gun sonra ara kanamam oldu hamile olabilirsin dediler offf test yaptim cikmadi sizce hamilemiyimdir kan testi yaptirmak istiyorum ama korkuyorum kasiklarimdada hafif agrilar var

arkadaşlar merhaba.. ben nisanın 3ünde adet oldum. ve 4ündür gecikmem var. idrar testi yaptım bugün negatif çıktı. ama kaıklarımda ve belimde arada bi ağrı oluo... hamile olabilir miyim???? ama sonuç negatif çıktı. acaba idrar testini mi erken yaptım? ve vücudumda herhangi bi hamilelik belirtisi yok mide bulantısı baş dönmesi gibi... lütfen yardım edinnn

Kizlar ben hep duzensiz adet oluyorum bu yuzden adetimin geciktigini anlayamıyorum.Korktugum icin gittim bi gebelik testi yaptim bugun.Birinci çizgi net ama ikinci çizgi yok sadece hafif pembemsi renk dalgası var,idrari fazlami damlattim acaba.Sizce ne anlama geliyor bu pembelik??

mevsimsel degisimlerde etkilio canim bende en son nisanda adet oldum 10 gun gecikmeli acaba derken stres felen yapma... nisanda isterken .. mayista kaldim suanda 5 hafta 5 günlük hamisim... rabbim isteyen herkeze versin.. aratmasin insallah.. hepimiz bebislerimizi kucagimiza aliriz hayirlisiyla

Merhabalar

Adetimin bugün yarın başlaması gerekiyor. Heyecandan ölmek üzereyim. İdrar ve kan testiyle ilgili o kadar çok tarih veriliyor ki kafam karıştı :14:

Yaptırmalı mıyım sizce boşuna mı olur offf ne stres yahu :25:

Slm kızlar aranıza yeni katıldım adetime 7 gün var sabah test yaptım yarım saat sonra silik çizgi çıktı

Kimse yokmu cevap verecek böyle olup gebe kalan varmı aranızda kotu olan Bi hafta önce eşimlede ayrıldık napıcağım bilmiyorum

Slm kızlar aranıza yeni katıldım adetime 7 gün var sabah test yaptım yarım saat sonra silik çizgi çıktı
genellikle testlerde de yazar ilk 10 dakikadan sonra çıkan sonuçlara itibar etmeyin diye. en iyisi yarın bi kez daha sabah ilk idrarla tekrar edin yine çıkarsa bi doktora gitmekte fayda var

Kızlar bata 2 gun var cikarmi acaba gerci adet sancim ve gogus agrim var gene olmzsa cok uzulcem

Kizlar yalvaririm yardim edin birseyler yazin 4 yillik eviliyim 1 asilama yaptirdik olmadi simdi tup bebek yaptirdik 8ci gunum bugun ve 16sinda tiransfer oldu ve 28de test gunum ve benim adetet agrilarim var dayanamadim idarar testi yaptim ve tek cizgi cikti ve ben yikildim boyle birsey yasayipta kanda cikan varmi yalvaririm birseyler yazin cok caresizim..lutfen

Bu arada goguslerimin ucunun rengi koyulasti birtek bu belirti var bilmiyorum kullandigim ilaclar yaparmi

slm arkadaslar. 1 tane kızım var 2 yasında. benim adetlerim düzensizdi. en son 29 Ağustosta adet oldum. 2 aydır adetim gelmedi. Ailede oluşan hastalıklar, üzüntüler falan vardı. Onlara üzüldüğüm için gecikti diye düşünüyordum. Dün adet söktürücü ilaç aldım (Farlutal). Ama gebelik var mı yok mu emin olmak için gebelik testi de aldım. Sabah testi uyguladım ve idrarı damlatır damlatmaz 2 çizgi de koyu bi şekilde hemen çıktı beklemeden. Bu testlerin yanlış çıkma olasılığı var mı? İlk çocuğuma hamile kalabilmek için tedavi falan da görmüştüm. Bu bi anda 2 çizgi çıkınca çok şaşırdım. Lütfen düşüncelerinizi benimle paylaşır mısınız. Şimdiden teşekkür ederim.

slm arkadaslar. 1 tane kızım var 2 yasında. benim adetlerim düzensizdi. en son 29 Ağustosta adet oldum. 2 aydır adetim gelmedi. Ailede oluşan hastalıklar, üzüntüler falan vardı. Onlara üzüldüğüm için gecikti diye düşünüyordum. Dün adet söktürücü ilaç aldım (Farlutal). Ama gebelik var mı yok mu emin olmak için gebelik testi de aldım. Sabah testi uyguladım ve idrarı damlatır damlatmaz 2 çizgi de koyu bi şekilde hemen çıktı beklemeden. Bu testlerin yanlış çıkma olasılığı var mı? İlk çocuğuma hamile kalabilmek için tedavi falan da görmüştüm. Bu bi anda 2 çizgi çıkınca çok şaşırdım. Lütfen düşüncelerinizi benimle paylaşır mısınız. Şimdiden teşekkür ederim.
Hamilesin bnce cnm hyrli olsun bnada cok dua et ilk bebeim oluck tbi ikinci czgiyi grursem

Back
X