idrarda gebelik testiniz ne zaman pozitif cikti?

joven41

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2010
209
3
96
Balıkesir
Merhaba.adetime bir gün kala yaptım negatifti.şu an iki gün geçti.hamilelik belirtin hiç yok.her ay test yapıp negatifi görmekten umutsuzlastim.hayale kapilmiyim olsa hafif bir çizgi çıkardı degil mi?

Ben adetime 5 gün vardı çift çizgiyi gördüğümde.. Ama adetin 1 hafta geçmesi en doğruymuş..

Yok bende silik çizgi bile çıkmamıştı yine yok demekki zaten dediğim gibi hevesimde kırıldığı icin bakmak istemiyorum.beni ancak çocuğuma bir saat bakabilir misin dediklerinde başkalarının bebeklerini sevip obir saati cçocuğum olmuş gibi sevinip onla oynamak pakliyor.sadece bebisletin "aba" dediği abayim ben.

Yok bende silik çizgi bile çıkmamıştı yine yok demekki zaten dediğim gibi hevesimde kırıldığı icin bakmak istemiyorum.beni ancak çocuğuma bir saat bakabilir misin dediklerinde başkalarının bebeklerini sevip obir saati cçocuğum olmuş gibi sevinip onla oynamak pakliyor.sadece bebisletin "aba" dediği abayim ben.

Canım aynı şeyleri ben de düşünüyordum ama oğlum şuan iki aylık oldu.. Ben hiç ümitsizliğe kapılmadım, vazgeçmedim ve hep benim de evladım olacak dedim.. Beynine doğru sinyaller gönder.. Ve sadece çok iste..

Ben regli olacağım gün gördüm silikte olsa çift çizgiyi. Allah sana da nasip etsin arkadaşım

Hast tarihimin oldugu gun yaptim ve cok silik yani 5 dk bekledikten sonra 2 cizgi cok silik cikti ama olmasada kalbini ferah tut benimde 2 defa kaybim oldu bu 3 bebisim 25 haftsligiz sukur rabbime sigin o yetrr

Back
X