İdrarda gebik testi yapacagım lutfen yardımcı olun

KuzeyinGelini

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2010
603
6
116
İstanbul
Yarın regl gunum
Bugun test yapcam
İnternette bir sürü degisik bilgi var
Kimi sabah ilk idrar diyo
Kimi sabah ilk idrar olmaz diyo
Kimi biraz yapın ortadaki idrarı alın test icin diyo.
Kimi idrarı 4saat tutun sonra test yapın diyo
Nasıl yapcam ben simdi
Acil cevap test elimde yapamıyorum

canım rgl günün yarın ise bence beklemelisin eğer olmazsan 1 hafta gecikme yaşarsan bence hemen kan testi yaptır en iyi sonucu kanda alabilirsin,idrar testinide sabah uyandığında aç karnına ilk idrar ile yapmalısın ama hemen değil yani gecikmen 10 gün olursa idrarda çıkar,idrarı temiz ve kuru bir kabın içinde yapmalısın yani idrar o kuru ve temiz bir kapta olmalı 2-3 saniye bekleyip cubuğa alman yeterli.. hadi kolay gelsin :) inşallah hamişsindirr :))

Açmış tokmuş boşversene canım onlar fasa fiso ben gece yaptım çıktı adet günümde yaptım sanırım çünki hatırlamıyorum tam olarak son regli tarihimi hemen git yap..
Silik çıkar zaten çıkarsa inşallah bebeğin seninledir.
Ben gece peşpeşe 2 tane yaptım silik sonra ki gün yaptım daha koyuydu..

Kızlar ya dua etmeyin oyle ins hamile degilsindir yazın oglum 3 yasında daha. O kadar da dikkat ederiz ama bu ay riskli durum hakkımda hayırlısı elbette ama esim de ben de henüz istemiyoruz. Hamileysem yapacak bir sey yok gerci Allah göndermiş bize basımızın ustune

geenelde hamilelik bekleyenler oluyor burda o nedenle yazdım o zaman kan testi yaptır ikilemde kalma.
Rabbim isyenlere nasip etsin inşallah..

istemiyorsanız gebe olduğunuzu neden düşündünüz korunmuyormuydunuz ?
3 yaşta çok küçük değil eğer hamileyseniz bebek doğana kadar büyüğünüz 4 olur
bence yaş aralığı gayet iyi ...

Ben de oğluma hamileyken hep burdaydim.
Kaza olduk desek daha mantıklı ama kaza. Prezervatif patlamış ve ben o gun yumurtlama gunundeymisim. 28gunde bir regl olurum düzenlidir yani. Ama bu kez yani bu ay iliskiden 10gun sonra ara ara lekelenmelerim oldu. Düzenli degil bir var bi yok. İliskinin 6.gunu kanda baktirdim 2.3 cikti. Reglime 8gun vardı. Dun doktora gittim kasıklarımda ice dogru cekilme oluyor diye. Kasıktan usg ile baktı temiz dedi. Ben de baktım gercekten temizdi. Sonra aklıma geldi adet kanı görünmez miydi? Görünmesi gerekirdi ama yoktu bir sey. Gebelik varsa belli olur mu diye sordum. Varsa cok küçüktür görünmez adet geçmeden dedi. İlac bile vermedi. Bu lekelenmeler, yumurtlama gunumdeki talihsizlik ve kasıklarimdaki inşaat durumu kafamı allak bullak etti. Psikolojik sanırım iki gundur ara ara midem bulaniyo kokuya karsi. Birazdan test yapacagım cesaret edemiyorum.
Oglum 2010 Ağustos doğumlu. 3yasina 2ay var. Hamileysem 3,5 yasında olmus olacak Kardesi dünyaya geldiginde. Esimle ben oğlumda cok yorulduk. Surekli hastaydi her sene kıs zamanı. O yuzden uzun süre cocuk düşünmüyoruz. Menapoz oncesi yaparım diyorum. Kısmet yine de. Durumu burdan paylaşacağım. Dua edin. Rabbim tum isteyenlere hayirli sağlıklı evlat versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…