• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5. Gün Emriyosu 8. Günü Akşamı İdrar Testi

Merhaba bende 5. Gün embriyosu ile 8. Gün sabah test yaptım ekledım testi sizin testten daha netti ama hala kan vermedim bnce bu erken gebelık testlerı yanıltmaz bizi inşallah bende yarın kan vereceğim cıft yumurta transfer edıldı bana
Tebrik ederim benimde 8ve 9.gün belirginleşti şimdi ikizleri sallıyorum 2 aylık olacaklar büyük ihtimal sizinde ikiz olabilir 🙏🏻🥳

10 .gün kan verdim 228 12 . Gün 362 çıktı ıkı gün sonra tekrar vereceğim sözce nasıl değerler
Çok güzel 5. Haftada belli olur keseniz hayırlı uğurlu olsun inşallah çok dikkat edin ailede herkese söylemeyin nazar olmasın umarım kucağınıza almak nasip olur 😍🙏🏻

Kızlar, embriyo transferimin 8. Günü akşamı idrar testi yaptım prodoctor marka ancak çok silik çizgi çıktı. Forumda genelde 5. gün embriyosunda 5. gün test yapıldığında bu şekilde silik çıkanları gördüm hep. Bu nedenle sevinemedim pek. Şimdi ki sorum benim gibi olan var mı 8. gün bu şekilde silik çizgi görüp gebelik elde edeniniz var mı, bilginize çok ihtiyacım var 🥹🥹
Bende 7 cı gun boyle çıkmışdı pozıtıf gıbı

Back
X