İdrarda görünmeyen kan

pankek2203

Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2024
235
37
13
41
Merhaba hanımlar
Lütfen kafamdaki bu soruya cevap verip yardımcı olun.bu sene 2 defa idrar yolu enfeksiyonu geçirdim geçenlerde yine sürekli idrara çıkma ihtiyacı ile doktora gidip idrar tahlili yaptırdım çok hafif dışardan gözle görülmeyen kan var dedi ama enfeksiyon hafif var dendş
Neyse ki doğal yollarla deneyerek antibiyotik içmek istemediğim için tekrar idar vermeye gittim ve bana enfeksiyon yok ama hala hafif kan var dediler
Ürolojiye gidin dediler
Şimdi çok korkuyorum yine şnternetten aralstırıp baktığımda çok beter şeyler yazıyor
Başına böyle bişey gelen var mı
Bu arada boşluklarım kadıklarım da ağrıyor ama idrarım su gibi renge sahip 3 gün içinde adet olucam

İnternet doktorculuğu yap-ma-yın
Orada her zaman en kötüsü yazar.
Başın ağrısa ur olabilir diyorlar.

Almanız gerekiyorsa antibiyotik alın.Bende antibiyotiği sevmem ama durumum iyileşmiyor ve doktor veriyorsa inat etmenin mantığı ne? Adam 365 gün iç demiyor en fazla 10 gün......
Google doğru olsa memleketin tümü toprak altıydı ya kanser,ya beyin kanaması,ya felç hep bal damlıyor ekrandan mübarek

Bende kan görünüyor regl misin dedi doktor yok dedim tamam sorun değil dedi. Endişe etmeyin doktordan direkt bilgi alın

Bende kan görünüyor regl misin dedi doktor yok dedim tamam sorun değil dedi. Endişe etmeyin doktordan direkt bilgi alın
Bazen zararsızda olabiliyor evet ama benim hala sık idrar ihtiyacım boşluklarımda çekilme ağrı şişlik var ama bunlar değil belirtiside aynı zamanda anlayacağınız belirtiler hep birbirine karıştı

Back
X