kızlar selam 1 senelık evlıyım ve bu ay adetım 3 gun gecıktı acabamı dıyıp dun test yaptım ama negatıg cıktı evdekı ıdrar testlerı yanıltabılır mı ? kasık ve bel agrılarım var sankı adet olucakmısım gıbı bıde bogaz enfeksıyonundan dolayı antıbıyotık kullandım acaba antıbıyotık gecıktırmıs olabılır mı uff cok ıstıyorum hamıs olmak
daha öncesinden kalmışsındır bence canım. adetin geçtikten hemen sonrada test yaptın mı. benim 4 gün geçti hala negatif korkmaya başladım. kan testi de negatif çıkıcak diye yaptıramıyorum korkudan.
kızlar selam 1 senelık evlıyım ve bu ay adetım 3 gun gecıktı acabamı dıyıp dun test yaptım ama negatıg cıktı evdekı ıdrar testlerı yanıltabılır mı ? kasık ve bel agrılarım var sankı adet olucakmısım gıbı bıde bogaz enfeksıyonundan dolayı antıbıyotık kullandım acaba antıbıyotık gecıktırmıs olabılır mı uff cok ıstıyorum hamıs olmak
Merhaba kizlar benimde adetime şuan 4gun kaldı 3 gun once test yaptım negatifti o arada ağustos ta rahim filmi cekildim tikanik tüplerim acildi inşallah bebis vardir 15 aydir ugrasiyorum lütfen dua edin ben hepinize ediyorum rabbim dualarimizi kabul etsin aminn