Idrarda negatif çıkıp hamile oldugunu öğrenen var mı?

Bdd

Üye
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2014
322
309
36
Merhaba kızlar yardım edin lütfen. Adetim 6 gun gecikti 3 kez idrar testi yaptım sonuc negatif. Kan testi yaptirmalimiyim sizce. Hamile olma ihtimalim varmidir?

Yumurtlama tarihinizi biliyor musunuz ? Eğer biliyorsanız 14 gün ekleyip o şekilde bat tarihinizi hesaplayın. Geç yumurtlama olmuş olabilir. Ya da emin olmak için kan testi yaptırabilirsiniz.

Korkuyorum kanda çıkmazsa diye. Acaba benim gibi olan varmidir

Benim arkadasim kanda hamilelik testi yapip hamileligini ogrendigi halde testte cikmiyor demisti.

İnsallah hamilesindir ama belki adetinde gecikmistir

Hala adet olmadım bekliyorum
benimde bu ay 1 hafta gecikti öyle geldi malesef umarım senin ki hamilelik sebebiyledir ama şunu da düşünmek lazım bu ay sadece ben değil baya kişi aynı durumu yaşadı mevsim geçişi olduğu için etkiliyor sanırım düzenimizi

benimde bu ay 1 hafta gecikti öyle geldi malesef umarım senin ki hamilelik sebebiyledir ama şunu da düşünmek lazım bu ay sadece ben değil baya kişi aynı durumu yaşadı mevsim geçişi olduğu için etkiliyor sanırım düzenimizi
11 gun gecti ama idrar testleri hep negatif sanırım mevsim Geçişi

Canım ben senin gibi bekliyorum hatta simdi konu açtım 3 gün geçti kan testine gitmeye korkuyorum

Benimde 4 gün geçti idrar testi negatif regle rim düzensizdir ama sizce doktora gitmelimiyim

X