Merhaba Hanımlar,
Adete kadar saçma sapan silik,belirsiz ya da negatif testler görüp adetin gecikmesinden sonra hamileliğini öğrenen var mı? Varsa kaç gün sonra öğrendiniz? Öğrenme yönteminiz nedir idrar testi mi kan testi mi? Belirtileriniz nelerdi?
BUNLARI ŞUAN YAŞAYIP ÇOK FAZLA DETAY BULAMADIĞIM İÇİN AÇTIM BU KONUYU .BENİM DURUMUMDA OLANLARA VE KAFAYI SIYIRMAYA AZ KALANLARA YARDIMCI OLMUŞ OLURSUNUZ.ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER
Benim de adet gecikmesinin 4. Günü.bugün sabah bebetime yaptım negatif çıktı ama normalde çok düzenli olurum hiç gecikme olmazdı. Göğüste hassasiyet kasık ağrısı hatta mide bulantısı da var. Pazartesi kan vereyim diyorum ama negatif çıkması da üzdü beni açıkçası
Benim de adet gecikmesinin 4. Günü.bugün sabah bebetime yaptım negatif çıktı ama normalde çok düzenli olurum hiç gecikme olmazdı. Göğüste hassasiyet kasık ağrısı hatta mide bulantısı da var. Pazartesi kan vereyim diyorum ama negatif çıkması da üzdü beni açıkçası
Benimde erken yaptıklarımda silik çizgiler oldu ama sanki o testler sıkıntılı gibi sonra dün yaptım akşam onda çıkmadı kaset testi bide akşamdı .Diğer erken gebelik testini sabah yaptım o da negatif bakalım hayırlısı olsun