Benimde erken yaptıklarımda silik çizgiler oldu ama sanki o testler sıkıntılı gibi sonra dün yaptım akşam onda çıkmadı kaset testi bide akşamdı .Diğer erken gebelik testini sabah yaptım o da negatif bakalım hayırlısı olsunBenim de adet gecikmesinin 4. Günü.bugün sabah bebetime yaptım negatif çıktı ama normalde çok düzenli olurum hiç gecikme olmazdı. Göğüste hassasiyet kasık ağrısı hatta mide bulantısı da var. Pazartesi kan vereyim diyorum ama negatif çıkması da üzdü beni açıkçası
Sonucunuz nedir ne yaptınız acabaBenim de adet gecikmesinin 4. Günü.bugün sabah bebetime yaptım negatif çıktı ama normalde çok düzenli olurum hiç gecikme olmazdı. Göğüste hassasiyet kasık ağrısı hatta mide bulantısı da var. Pazartesi kan vereyim diyorum ama negatif çıkması da üzdü beni açıkçası
Sonucunuz nedir ne yaptınız acaba
Ben kan verdim 31 i negatifti ama dün lekelenmem ve çokça ağrılarım oldu bugün geçti bende de acaba geç döllenme mi ya da pcosum, adetim tam döngüde oluyorda olmuyorda aklım çok karışık bir kaç gün daha bekleyeyim adet gelmezse direk doktora gideyim diyorum.Gebelik Hcg hormonu yükseldikçe kanda hemen tespit edilebiliyor ama idrarda daha sonradan gebelik tespit edilebilir. Adet görmeden 1 hafta önce hamile olduğunu öğrenende var adet gecikmesinden 1 hafta sonra öğrenende yani bu kişiye, çatlamanın ne zaman olduğuna göre değişiyor.
Sabah ilk idrarla bi kaç gün bekleyip bakın adet gecikmeniz 1 hafta filan olduysa bir kadın doğuma görünün.
Bende pcosum ama çatlama iğnesini hiç bilmiyorum süreç nasıl işliyor onda. Doktorum bana pcos olduğun için genelde geç döllenme yaşarsın demişti. 2 gebeliğim oldu İkiside geç döllenme oldu benim birini adetin 3. Günü öğrenmiştim. Diğerini adetime 13 gün fila vardı öğrendim. Benim adet döngüm 35-40 gün filan amaBen kan verdim 31 i negatifti ama dün lekelenmem ve çokça ağrılarım oldu bugün geçti bende de acaba geç döllenme mi ya da pcosum, adetim tam döngüde oluyorda olmuyorda aklım çok karışık bir kaç gün daha bekleyeyim adet gelmezse direk doktora gideyim diyorum.
30 eylül-6 ekim adet tarihim son regl tarihim 6 ekim
14 ekim 20 mm yumurta
15 ekim ovitrelle çatlatma iğnesi vuruldum
17 si yumurtlama testim pik ama ovü testim bittiği için yumurtlama ne kadar sürdü çatlama ne zaman oldu bilmiyorum.
18-19u diye düşünsem 31 i erken miydi kan için bilmiyorum. Bazı kadınlar çok erken öğrenmiş bazıları çok geç öğrenmiş kafam allak bullak.
Aslında benimde öyle adet döngüm ama geçen ay da klomen kullandım yumurtlama ilacı kullanınca ekim ayındaki normal döngü gibi oldu.Zaten aklımı o karıştırıyor neye göre hesaplayacağımı şaşırdımBende pcosum ama çatlama iğnesini hiç bilmiyorum süreç nasıl işliyor onda. Doktorum bana pcos olduğun için genelde geç döllenme yaşarsın demişti. 2 gebeliğim oldu İkiside geç döllenme oldu benim birini adetin 3. Günü öğrenmiştim. Diğerini adetime 13 gün fila vardı öğrendim. Benim adet döngüm 35-40 gün filan ama
İnşallah ikimizde hamile oluruz en kısa sürede de haberini veririz inşallah kuzum bizim daha zor pcoslu olarak malesefBende aynıyım normalde döngüm 33 gün filandı ortalama kürtaj oldum 40 güne çıktı bu ay kimyasal gebelik oldu 32 olmuş. Ben bu ay ne zama olcam bilmiyorum. Umudum olmadan hamile kalmak ama
Ayyy hadi inşallahİnşallah ikimizde hamile oluruz en kısa sürede de haberini veririz inşallah kuzum bizim daha zor pcoslu olarak malesef
Ben doğal bal vs kullanıyorum.Mekkeden adem elması gelmişti onu karıştırdık balla bu ay yedik eşimle bakalım.Bir de d vitamini kullanıyordum .Onun dışında başka şekilde olan takviye daha kullanmadım açıkçası.Ayyy hadi inşallahAynen öyle bakalım idrar yolu enfeksiyonu kaptım bu ay onun sancısı mı bilmiyorum solumda sürekli sancı var benimde en geç 22 Kasım görünüyor adet tarihim test filan yapıp tekrar kimyasalla karşılaşmakta istemiyorum. Takviye kullanıyor musun hiç
Folik asit kullanmıyor musun canımBen doğal bal vs kullanıyorum.Mekkeden adem elması gelmişti onu karıştırdık balla bu ay yedik eşimle bakalım.Bir de d vitamini kullanıyordum .Onun dışında başka şekilde olan takviye daha kullanmadım açıkçası.
Yok kullandım ama midem falan aşırı kötü oldu aşırı ishal oldum bana direk yan etki yaptı bi müddet kullandım bi kullanmadım aslında kullanmam gerekFolik asit kullanmıyor musun canım
Bi doktorunla görüş kullan bence gebelik düşünüyorsan. Çocuğun gelişimi için çünkü folik asit. Benim bu ay ilacımıda değiştirdi pcos için olan bi folik asit verdi.Yok kullandım ama midem falan aşırı kötü oldu aşırı ishal oldum bana direk yan etki yaptı bi müddet kullandım bi kullanmadım aslında kullanmam gerek
Doğru diyorsun kuzum hemen içtim şimdi tekrar.İnşallah yakın zamanda doktorada gidersem yazdırayım yine bunu önceden almıştım 2026 ya kadar kullanım zamanı .Sen neler kullanıyorsunBi doktorunla görüş kullan bence gebelik düşünüyorsan. Çocuğun gelişimi için çünkü folik asit. Benim bu ay ilacımıda değiştirdi pcos için olan bi folik asit verdi.
Ben sabahları aç keçiboynuzu pekmezi içiyorum. Kahvaltıdan sonra folik asit. Çerezi filan ihmal etmiyorum çiğ kabak çekirdeği kaju ceviz filan. Avakado muz tüketmen lazımmış ben normalde abur cubur meyve filan tüketemiyorum benim beslenmem çok kötü ben sütle evde olanları rondodan çekiyorum öyle içiyorum yoksa midem almıyor. Kan pıhtılaşmam var sanırım birde benim vücudum folik asiti almıyormuş kullansamda o yüzden aktif folat verdi.Doğru diyorsun kuzum hemen içtim şimdi tekrar.İnşallah yakın zamanda doktorada gidersem yazdırayım yine bunu önceden almıştım 2026 ya kadar kullanım zamanı .Sen neler kullanıyorsun
Ben tam bir avokado ve muz delisiyim eşimde çok seviyor biz çok tüketiriz sürekli diyet yapan biri olduğum için böyle şeylere alıştım bebeğim onlar normal hayatımda var ama hap gibi yada o tarz bişeyler kullanmıyorum bide hayıt otu civanperçemi falan karışımı yaptım ama daha kuıllanmadım bir kaç kez kullandım sadece etkisini daha bilmiyorum.Bu ay olmazsa bunu kullancağım çok pcoslu kullanıp memnun kalmışBen sabahları aç keçiboynuzu pekmezi içiyorum. Kahvaltıdan sonra folik asit. Çerezi filan ihmal etmiyorum çiğ kabak çekirdeği kaju ceviz filan. Avakado muz tüketmen lazımmış ben normalde abur cubur meyve filan tüketemiyorum benim beslenmem çok kötü ben sütle evde olanları rondodan çekiyorum öyle içiyorum yoksa midem almıyor. Kan pıhtılaşmam var sanırım birde benim vücudum folik asiti almıyormuş kullansamda o yüzden aktif folat verdi.
Hayıt ekstresi bende bi ara kullandım hormonal değerleri normale sokuyordu ama gebeliğe hazırlıkta kullanmıyorum korunmuyorum çünkü zararı olabilir belki diyeBen tam bir avokado ve muz delisiyim eşimde çok seviyor biz çok tüketiriz sürekli diyet yapan biri olduğum için böyle şeylere alıştım bebeğim onlar normal hayatımda var ama hap gibi yada o tarz bişeyler kullanmıyorum bide hayıt otu civanperçemi falan karışımı yaptım ama daha kuıllanmadım bir kaç kez kullandım sadece etkisini daha bilmiyorum.Bu ay olmazsa bunu kullancağım çok pcoslu kullanıp memnun kalmış
Bende ondan kullanamadım millet nadıl kullanıyor bilmiyorumHayıt ekstresi bende bi ara kullandım hormonal değerleri normale sokuyordu ama gebeliğe hazırlıkta kullanmıyorum korunmuyorum çünkü zararı olabilir belki diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?