İdrarda pozitif(+) kanda negatif(-) çıkan var mı?

erikcanavari

Üye
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2014
55
10
Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım. Adetim sürekli düzenlidir. Ama bu ay 3 gün geçti. 2 defa eczaneden gebelik testi alıp yaptım. İkisinde de ikinci çizgi silik çıktı. Bugün kan testi yaptırdım. Beta HCG <0.100 mIU/mL (Referans Değerleri Min:0 - Max:1). Negatif görünüyor. Çok üzüldüm. Böyle bir durum yaşayan var mı? :'(
 

Hamilelik günlüğü : Doğumdan bu güne 2004 gün geçti.

parfumkokusu

keşke hep böyle olsam
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2013
2.406
1.789
Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım. Adetim sürekli düzenlidir. Ama bu ay 3 gün geçti. 2 defa eczaneden gebelik testi alıp yaptım. İkisinde de ikinci çizgi silik çıktı. Bugün kan testi yaptırdım. Beta HCG <0.100 mIU/mL (Referans Değerleri Min:0 - Max:1). Negatif görünüyor. Çok üzüldüm. Böyle bir durum yaşayan var mı? :'(

halbuki kan testi daha küçük değerleri bile saptayabiliyor. idrardan iki kez yapıp pozitif çıktıysa bence bir doktora gidin. belki yaptırdığınız kan testinde bir hata vardır.
 

erikcanavari

Üye
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2014
55
10
halbuki kan testi daha küçük değerleri bile saptayabiliyor. idrardan iki kez yapıp pozitif çıktıysa bence bir doktora gidin. belki yaptırdığınız kan testinde bir hata vardır.

Kan testi sonucunu pratisyen doktorada gösterdim. Kesin hamile değilsin diyemem dedi, adetim geçti benimki hep düzenliydi deyince. Ben de 1 hafta bekleyeceğim. Eğer adet olmazsam yine kan testi yaptıracağım.
 

Hamilelik günlüğü : Doğumdan bu güne 2004 gün geçti.

parfumkokusu

keşke hep böyle olsam
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2013
2.406
1.789
Kan testi sonucunu pratisyen doktorada gösterdim. Kesin hamile değilsin diyemem dedi, adetim geçti benimki hep düzenliydi deyince. Ben de 1 hafta bekleyeceğim. Eğer adet olmazsam yine kan testi yaptıracağım.

evet bazen geç döllenme durumunda falan sonuç hemen çıkmayabiliyor. adet gecikmesi olduktan 5 gün sonra net sonuç alınıyor genelde. inş gönlünüze göre bir sonuç alırsınız.:nazar:
 

erikcanavari

Üye
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2014
55
10
evet bazen geç döllenme durumunda falan sonuç hemen çıkmayabiliyor. adet gecikmesi olduktan 5 gün sonra net sonuç alınıyor genelde. inş gönlünüze göre bir sonuç alırsınız.:nazar:

Çok teşekkür ederim :) İşin garip yanı psikolojik mi anlamadım. Kasıklarım, belim, karnım ağrıyor.Göğüslerim şiş ve hassas. Akıntım var.
 

Hamilelik günlüğü : Doğumdan bu güne 2004 gün geçti.

Sibelsibel38

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2010
1.127
20
canım acilde bazen hatalı olabiliyor...ben acilde yaptırmıştım 4 çıktı negatif yani ama o gün idrar testim pozitifti...acildeki doktor bana acilde yapılan testlerin solnsyonsuz bakıldığı için hatalı sonuçlar verebileceğini söyledi 4 gün sonra değerim 155 olmuştu bekle bakalım biraz daha inşallah pozitif sonucu alırsın...bu tü durumlar sık yaşanan şeyler olmasa da binde bir olması mümkünn
 

Hamilelik günlüğü : Doğumdan bu güne 2388 gün geçti.

parfumkokusu

keşke hep böyle olsam
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2013
2.406
1.789
Çok teşekkür ederim :) İşin garip yanı psikolojik mi anlamadım. Kasıklarım, belim, karnım ağrıyor.Göğüslerim şiş ve hassas. Akıntım var.

canım belirtilere çok aldanma. çünkü bu belirtiler adet öncesinde de görülüyor hamileliktede.. ikiside sebep olabilir. en büyük belirti adet gecikmen olur. sonrasında da gebelik testi. hadi bakalım inş :nazar::nazar:
 

erikcanavari

Üye
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2014
55
10
canım acilde bazen hatalı olabiliyor...ben acilde yaptırmıştım 4 çıktı negatif yani ama o gün idrar testim pozitifti...acildeki doktor bana acilde yapılan testlerin solnsyonsuz bakıldığı için hatalı sonuçlar verebileceğini söyledi 4 gün sonra değerim 155 olmuştu bekle bakalım biraz daha inşallah pozitif sonucu alırsın...bu tü durumlar sık yaşanan şeyler olmasa da binde bir olması mümkünn

İnşallah öyledir. Dediğin gibi acilden giriş yapıp test yaptırdım. Belki de öyle bir şey olabilir. :KK53:
 

Hamilelik günlüğü : Doğumdan bu güne 2004 gün geçti.

erikcanavari

Üye
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2014
55
10
Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım. Adetim sürekli düzenlidir. Ama bu ay 3 gün geçti. 2 defa eczaneden gebelik testi alıp yaptım. İkisinde de ikinci çizgi silik çıktı. Bugün kan testi yaptırdım. Beta HCG <0.100 mIU/mL (Referans Değerleri Min:0 - Max:1). Negatif görünüyor. Çok üzüldüm. Böyle bir durum yaşayan var mı? :'(

Hamileymişim arkadaşlar benim gibi olanlar biraz daha bekleyip tekrar kan testi yaptırsın. Allahım herkese nasip eder inşallah :)
 

Hamilelik günlüğü : Doğumdan bu güne 2004 gün geçti.

melekoo

Üye
Kayıtlı Üye
15 Mart 2014
117
0
Ya arkadaslar ben bu kan testi degerlerinden hic anlamiyorum biraz bilgilendirirmisiniz beni :KK43:

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
 

sykapusuz

❤Baldamlası ve kartanesinin öyküsü❤
Anneler Kulübü
Doğa Severler Kulübü
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2013
2.201
1.350
Hamileymişim arkadaşlar benim gibi olanlar biraz daha bekleyip tekrar kan testi yaptırsın. Allahım herkese nasip eder inşallah :)

canım merhaba benimde 2 gün geçti bugün yaptırdım 0.100 çıktı yıkıldım ama senin yazını okuyunca umutlandım kaç gün sonra yaptırmıştın 2. yi
 

Hamilelik günlüğü : Doğumdan bu güne 311 gün geçti.

erikcanavari

Üye
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2014
55
10
canım merhaba benimde 2 gün geçti bugün yaptırdım 0.100 çıktı yıkıldım ama senin yazını okuyunca umutlandım kaç gün sonra yaptırmıştın 2. yi
mrb canm . bn hamıle oldugumu hıssetmıstım belırtılerde gosterıyodu. ıdrar da cıkmıstı kanda cıkmamıstı. 4 gun sonra tekrar ıdrar ve kan yaptım pozıtıf cıktı. ama doktorum ılk yaptırdıgın kan testı hatalı dedı, cunku 4 ıcınde hcg degerı yuksek cıkmıstı.
hersey gonlunce olur ınsallah.
 

Hamilelik günlüğü : Doğumdan bu güne 2004 gün geçti.

sykapusuz

❤Baldamlası ve kartanesinin öyküsü❤
Anneler Kulübü
Doğa Severler Kulübü
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2013
2.201
1.350
mrb canm . bn hamıle oldugumu hıssetmıstım belırtılerde gosterıyodu. ıdrar da cıkmıstı kanda cıkmamıstı. 4 gun sonra tekrar ıdrar ve kan yaptım pozıtıf cıktı. ama doktorum ılk yaptırdıgın kan testı hatalı dedı, cunku 4 ıcınde hcg degerı yuksek cıkmıstı.
hersey gonlunce olur ınsallah.

inşallah canım beklemdedyim herşeyin hayırlısı
 

Hamilelik günlüğü : Doğumdan bu güne 311 gün geçti.

mawixsxxsx

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2007
214
0
34
Arkadaşlar aynen benimde böyle oldu dün adet olmam gerekiyordu olmadım erken gebelik testi aldım 2.çizgi silik çıktı sonra özel bi hastanenin aciline gittim 0.1 değer çıktı laborant gebe değilsin dedi idrar testi mi yanlış kan mı bilemedim umarım kandır yanlış olan
 

Eklentiler

  • 20141105_181153.jpg
    20141105_181153.jpg
    398,3 KB · Görüntüleme: 360

yabanci hayat

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2014
1.928
1.727
merhaba kızlar tam 5 aydır evliyiz ve eşim sperm azlığı ve yavaşlıgı oldugu için korunmadık bebek istiyoruz diye. her ay adetim tam tarihinde gelirdi ve hiç umudum olmazdı.
son adet tarihim 27 ekim- 14 kasımda özel bir hastaneye gittim artık tedaviye başlayalım diye. eşimin değerlerine baktı normal yolla kalabilirsinz dedi. alttan muayenede sağ yumurtan çatlamış dedi. ve hafif yara başlangıcı var dedi vajinal krem verdi bu kremi kullanırken ilişkiye girmeyin zaten yumurtlama dön bitti dedi. kremi vajinaya sokup içeri sıkıyorsunz.
yani biz o gün bu gün ilişkiye girmedik.
beklenen adet tarihim 21 kasım ve 5 gündür kasıklarda agrı var sanki adetmiş gibi adet yok. dün gece dayanamadım eşimlede acil de beta hcg baktırdık sonuç 0,00 .
hüsran yani bugun hala adet olmadım. 14 kasımdan sonra ilişkiye girmediğimize göre döllenme olsaydı gözükür müydü şimdiye kadar ???
 

Hamilelik günlüğü : Doğumdan bu güne 430 gün geçti.