• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

idrarda pozitif kanda negatif gebelik

xxirmcndn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2025
4
0
1
21
arkadaşlar sırf bu kafa karışıklığımı giderip birilerinin içimi rahatlatmasına ihtiyaç duyduğum için üye oldum kaç zamandır buranın takipçisiyim lütfen yardımcı olun. adetim gecikti geciktiği gibi gebelik testi yaptım silinik çıktı araştırdığımda pozitif sayılıyormuş galiba. hamilelik belirtilerim var, göğüslerim ağrıyor belim başım sağ kasığıma kramp giriyor sık sık idrara çıkıyorum mide bulantısı keza. emin olmak için kan verdim fakat beta 2 çıktı sonucu bugün öğrendim yine üstüne idrar testi yaptım yine silinik pozitif çıktı pazartesi doktor randevum var fakat dünyam başıma yıkıldı sanki idrarda çıkan kanda nasıl çıkmaz ??

Bazı gebelik testleri yalancı pozitiflik veriyor önemli olan kan :(
iki farklı markanın testini birkaç gün arayla yaptım ama nasıl denk gelebilir ki…hatta ilk pozitifi gördüğümde emin olamayıp bir daha yaptım yine pozitif çıktı. yaklaşık 3 hafta önce 3 kere yaptım onlar negatif çıkmıştı direkt

iki farklı markanın testini birkaç gün arayla yaptım ama nasıl denk gelebilir ki…hatta ilk pozitifi gördüğümde emin olamayıp bir daha yaptım yine pozitif çıktı. yaklaşık 3 hafta önce 3 kere yaptım onlar negatif çıkmıştı direkt
Burda testte pozitif kanda negatif olupta sonra kandada pozitife dönen yorumlar okudum daha önce , umarım sizinde öyledir :) testı her sabah tekrarlayıp koyuluğuna bakarsanız daha iyi olabilir sizin için :)

Back
X