idrarda pozitif kanda negatif..

MBKTASARIM

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2015
242
123
32
Kızlar ablam dun idrar testi yaptı ve silik iki çizgi çıktı SAT 26 şubat bugün kan vermiş negatif çıkmış boyle olup ilerde hamile olduğunu öğrenen varmı yada bu nedir idrarda var kanda yok ..adet mi olacak ta acaba bu şekilde olyoo ne bileyim

Kızlar ablam dun idrar testi yaptı ve silik iki çizgi çıktı SAT 26 şubat bugün kan vermiş negatif çıkmış boyle olup ilerde hamile olduğunu öğrenen varmı yada bu nedir idrarda var kanda yok ..adet mi olacak ta acaba bu şekilde olyoo ne bileyim
günü kaç gün geçtikten sonra baktırdınız

İste adeti 8-9 gün geçti dun idrar yapti pozitif gece tekrar yapmis gene pozitif ama bugün kanda negatif anlamadım ya idrar testini yukluyecegimde foto nerden yükleniyor bilmyorum

İste adeti 8-9 gün geçti dun idrar yapti pozitif gece tekrar yapmis gene pozitif ama bugün kanda negatif anlamadım ya idrar testini yukluyecegimde foto nerden yükleniyor bilmyorum
iki gün sonrası başka bi klinikte tekrar yaptırsın o zaman belli olur inş. hamişdir..

testte sorun olabilir cunku kanda kesin sonuc cikar.ama hala edet olmazasa tekrar kan versin belki sonuc yanlis olabilir bagzen tesrlikler olabiliyor.baska marka bi test daha yapsin ondada var cikarsa bende doktora falan git.bende dun evde test yaptim hamileyim ben kan vermedim.cunku hamilelik belirtileride yasiyorum.benim sat 23.

Ablamda aynen bütün belirtileri yaşıyorum o icimde bi tuhaf iis var diyo zaten kendi kadın doğum uzamanin yaninda sekrter ama testin ikisidemi yanlis olur

insan hamile olunca hisediyor zaten bence.baska bir yerde tekrar kan versin.ozamanda negatifse dogru demektir.insallah hamiledir.bagzi marka testler yanlis sonuc veriyormus buarad okumustum.ben yurtdisindayim hep ayni testi kullandim sonuctan onun icin eminim.hamile olmayinca cikmiyor denemistim.bende tekrar kan vermesi en dogrusu

Acaba neden öyle oluyor ıdrar testı pozıtf kanda negatıf saşılacak iş benım bıldıgım idrar testlerı cok hassa hcg hormonunu yükseklıgını tespıt etmesıyle zaten pozıtıf cıkar.hcg hormonu yükseklmesı ise hamılelıktır.acaba bu hcg hormonunu baska ne gıbı faktörler yükseltebılıyor ki?

kimyasal gebelik yaşanıyor olabilir bazı hastaneler 20 nin altında olan sonuçlara da negatif diyebiliyomuş okuduğum kadarıyla.

Valla bende bilemiyorum arkadaşlar 5-6 ay önce gene ayni şekilde bir sürü idrar tahlili yaptı pozitif kanda negatif gene hayal kırıklığı anlamın hamilelikleri de dogumlarida çok zordu ilk bebeğini 9 aylıkken karnın da doğmasına 1 hafta kala kaybettik ablami zor kurtardı doktorlar ikinciye asilamayla hamile kaldı ondada 7.5 aylıkken kanaması oldu sezeryanla aldılar gene ayni şekilde kanamasini zor durduruldular ama bu sefer bebismiz doğdu çok şükür simdi bir tane daha istiyor ama bakalım hayirlisi

X