- 29 Eylül 2021
- 1.407
- 335
- 73
- 24
- Konu Sahibi Elifim2211
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kimse yokmu kızlar anlayan yok mu idrarda protein+ ne demekSağlık ocağında strip ile bakıldığı zaman protein var dediler gitim hemen kadın doğuma sonucum şöyle çıktı protein+çıkmış ne demektir bu 27 haftalık hamileyim
Kimse yokmu kızlar anlayan yok mu idrarda protein+ ne demek
Evet tansiyon çok şükür düşük hep 9a4 9a5 gibi . İdrar yolu enfeksiyonu o kadar değişik ki idrarları vermiştim ya onlar da enfeksiyon vardı sonra kültürü verdim kültür temiz çıktıTek başına çok anlamlı değil canım. İdrar yolu enfeksiyonu varmı çok bakamadım tahliline .
Eğer enfeksiyon varsa ona bağlı olabiliyor. Yoksa 24 saatlik idrar toplatabilir doktorun.
Tansiyon takibi yapıyor musun?
Tek başına çok anlamlı değil canım. İdrar yolu enfeksiyonu varmı çok bakamadım tahliline .
Eğer enfeksiyon varsa ona bağlı olabiliyor. Yoksa 24 saatlik idrar toplatabilir doktorun.
Tansiyon iyi aslında yüksek değilTansiyonunuz nasıl? Doktorunuz gördü mü sonuçlarınızı? Ben gebelik zehirlenmesi yaşadım. Tansiyonum yükseldi. Biraz geç farkedildi benim sorunum. Protein kaçağı olduğu sonuçlarında çıktı ama çok çok yüksekti. 24 saatlik idrar toplamamı istemişti doktorum. Hastaneye yayılım yapılmıştı aynı zamanda
Ahh şu su içmek ya zorluyorm kendimiİdrarda protein kaçağı varmış bol su içmeniz gerekiyor gebelikte bu çok önemli
Teşekkürler ailede yok yani aslında annemde vs hiç duymadım evinde en büyüğü benim kimse şuana kadar gebe olmadığı için tansiyon aletim var sürekli olarak bakmasamda arda bakıyorumTansiyonunu takip et, bu işin peşini bırakma.
Ailende gebeliğinde; gebelik zehirlenmesi preeklampsi geçiren var mı?
Tansiyon aleti al tansiyonunu kontrol et devamlı…
Yukarıda ki üye enfeksiyon yazmış benim o konu da bilgim yok.
Mutlaka kadın doğum doktoruna git en iyisi bu konu da eğitim araştırma hastaneleridir.
Geçmiş olsun sizedeTansiyonunuz nasıl? Doktorunuz gördü mü sonuçlarınızı? Ben gebelik zehirlenmesi yaşadım. Tansiyonum yükseldi. Biraz geç farkedildi benim sorunum. Protein kaçağı olduğu sonuçlarında çıktı ama çok çok yüksekti. 24 saatlik idrar toplamamı istemişti doktorum. Hastaneye yayılım yapılmıştı aynı zamanda
Ha bu arada idrar kültürü verdim üreme olmadı sonuçta şimdi aklım karıştı neden idrarda enfeksiyon var bilmiyorumTek başına çok anlamlı değil canım. İdrar yolu enfeksiyonu varmı çok bakamadım tahliline .
Hayır bakın mutlaka içinAhh şu su içmek ya zorluyorm kendimi
Ben tüp mideli olduğum için çok zorlanıyorum yinede de içmeye çalışıyorum amaHayır bakın mutlaka için
Ölçü bardağı alın 500 ml satılıyor
Sabah aksam öğlen ikindi uyumadan önce
Bir duzen oluşturun zaten günde 2.5 litre yapıyor
Doktorlar da 2,5 litre
Öneriyor
Ama bebis için zorlayın kendiniziBen tüp mideli olduğum için çok zorlanıyorum yinede de içmeye çalışıyorum ama![]()
Teşekkürler canım çok sağolAma bebis için zorlayın kendinizi
Kilonuza göre için o halde
Tablo attım internet de buldum
Kilonuza göre ayarlayıp için
Dedigim gibi sabah,öğlen,ikindi,akşam uyumadan önce vaktini sizi ayarlarsınız