İdrarda Protein Çıkması

Esibela55

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2017
25
9
1
32
Merhabalar, 36 haftalık hamileyim, doğumuma bir ay kaldı ve benim bugün ki kontrolümde idrarımda protein çıktı, ayrıca bebeğim haftasına göre çok hafifmiş 2200gr, gözlerimde bulanık görme var, gece yatarken yüzümde ve ellerimde şişme oluyo gebelik şekerim de var Bu aralar ölçtüğüm zaman şekerim iyi çıkıyo ama kontrollere devam ediliyo. Yarın hastaneye gidicem ama kafamda bi sürü şey var. Ayni şeyleri yaşayanınız var mı varsa eğer sonuçları ne oldu? Şimdiden teşekkür ederim

Merhabalar, 36 haftalık hamileyim, doğumuma bir ay kaldı ve benim bugün ki kontrolümde idrarımda protein çıktı, ayrıca bebeğim haftasına göre çok hafifmiş 2200gr, gözlerimde bulanık görme var, gece yatarken yüzümde ve ellerimde şişme oluyo gebelik şekerim de var Bu aralar ölçtüğüm zaman şekerim iyi çıkıyo ama kontrollere devam ediliyo. Yarın hastaneye gidicem ama kafamda bi sürü şey var. Ayni şeyleri yaşayanınız var mı varsa eğer sonuçları ne oldu? Şimdiden teşekkür ederim
Sanırım böyle bişe yaşayan yok... yinede Allah herkese sağlıklı hamilelik sağlıklı bebek nasip etsin

merhaba öncelikle geçmiş olsun bahsettigin durumlar yüzünden seni korkutmak istemem ama 35 gün önce 35+4 olarak acil doğuma alındım 7.ayda gebelik şekerim cikti öyle böyle diyet yaparak 39 haftayı tamamlar öyle doğuma girerim diyordum ama maalesef 34 haftada tansiyonum çıktı meğer idrarda protein kaçağı varmış 1 hafta hadtanede kontrol altinda tuttular ama 35+4 de daha fazla bekleyemeyerek doğuma aldılar yavrum 2020 kg dünyaya geldi allahtan kuveze almadılar ve cok sukur sagligi da gayet iyiydi şimdi diyecegim o ki hiç korkma dr bana dua et tam son zamanlarında yakalandin 26 haftalık 900 gr bebekler doğurttum senin durumun çok çok iyi dedi insallah sende atlatirsin ve atlatacaksında geçmiş olsun inşallah sağlıkla al bebisini kucağına

Back
X