idrarda protein çıkması

omer_eymen

Üye
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2015
63
25
36
merhaba kzlar, 18 haftalık hamileyim. Sağlık ocağında idrar tahlili yaptı hemşire ve protein çıktığını söyledi. Tansiyonum yüksek olursa zehirlenme olabiliyormuş. Benden daha detaylı bir tahlil yaptırmalı istedi bende bugün kendi doktoruma gittim yaptırdım. Doktor sonuçlarımın temiz olduğunu ancak sağlık ocağndakinin daha doğru olabileceğini düşündüğünü söyledi. Bende peki ne yapabilirim diye sordum 24 saatlik bir idrar tahlili varmış onu yaptırmamı önerdi. Bu konuda bilgisi olan varmı?

cnm 24 saatlik tahlili yaptırdım sonuçlar iyi çıktı hamdolsun.. Nisanda sağlık ocağına tekrar yaptırcam. Sen ne yaptın?

hmm anladım korkma ya dua et yaradan merhametini esirgemez inş. Üç hamileliğimde öğrendim ki bizi gereksiz yere çok korkutuyorlar. Sakin olmaya çalış lütfen..

sağlık ocağında kağıt testi yapıyorlar ya onda çıktığını söyledi hemşire hastanede hem normal idrar tahlilinde hemde 24 saatlik idrarda birşey çıkmadı sen hangisini yaptırmıştın

sağlık ocağında kağıt testi yapıyorlar ya onda çıktığını söyledi hemşire hastanede hem normal idrar tahlilinde hemde 24 saatlik idrarda birşey çıkmadı sen hangisini yaptırmıştın
Bende sağlık ocagnda canm. Sonra tıp merkznde yaptrdm ckmadı çok şükür

Merhaba canım. Öncelikle sağlıklı gebelik dilerim. İdrarda protein bende de çıktı, benim de 8.haftam. Bir sorun olur mu diye korktum ama doktor akıntıdaki protein idrara karışmıştır korkma dedi. Malum gebelikte akıntı çok oluyor.
Bir de internet üzerinden böyle şeyleri çok araştırma bence. Allah korusun bir sorun olsa doktorun söyler zaten. Çok dua et, içini ferah tut.

X