İdrarda protein preeklampsi olabilir mi yardim?

Cicekkk123

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2019
132
68
28
34
Merhaba arkadaslar 29 haftalik hamileyim idrar tahlili yaptirdim ve protein2+ olarak cikti digerleri de biraz sıkıntılı gibi bilgisi olanlar acaba yardimci olabilir mi? Tansiyonum da genelde 12.9 13.9 falan cikiyor preeklampsiden cok korkuyorum

Benim 1+ ve maalesef preeklemsi yim.

Benim 1+ ve maalesef preeklemsi yim.
Peki herhangi bi bi tedavi goruyomusun tansiyon durumun falan nasil etrafımda hoc boyle boyle durumlar karşılaşan biri yok canim internetten arastirdigimda cok korktum sen neler yasiyosun beni bu konuda biraz aydınlatır mısın?

Peki herhangi bi bi tedavi goruyomusun tansiyon durumun falan nasil etrafımda hoc boyle boyle durumlar karşılaşan biri yok canim internetten arastirdigimda cok korktum sen neler yasiyosun beni bu konuda biraz aydınlatır mısın?
32.haftada öğrendim.ailede hipertansiyon var.Ablam yaşadı ağır olanını doktoru farketmedigi için oda normal olarak düşündü önlem alinmadigindann ağır olarak geçirdi 36 da doguma aldılar zehirlenme vardı ama sorunsuz geçti.bende tansiyon takibi yapıyordum evde yüksek çıkmaya başladı ve ayak bileklerimde ödemeler oluşuyordu çok yoğun olmasada doktor kontrolünde de tansiyon yüksek çıkınca tahlilde önce +- bir hafta sonra 1+ olarak çıktı.Hafif düzey dedi doktor.Evde takipliyim.Tansiyon hapı kullanıyorum sabah akşam olarak. Tuz tek dediği doktorun tuz ve bol su.tedavisi dogummus başka yolu yokmuş.Ani tansiyon yükselmesi bebek hareketlerinde azalma çok ödem olursa acil alıriz dedi.ilk haftalar çok tedirgin olmuştum ama suann alıştım kafaya çok takincada hep o tansiyon yükseliyor kafa dagitmak iyi geliyor.Birde bebek cok kilolu değil sanırım protein kacagindan doktor birşey demedi ama İnternete okumustum.insallah sizinki öyle değildir doktor yorumlama dan tanı koymuş olmayalım en iyisini onlar der.gecmis olsun.

Hakkımızda hayirlisi diyelim o zaman canım tesekkur ederim ayrıntılı olarak benimle benimle paylaştığın icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…