Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba. İdrarda protein yüksekliği ve tansiyon daha çok böbrek taşı ve hastalıklarına işaret idrar yolu enfeksiyonu da dahil. Lütfen acilen böbrekten ultrason çekilin tecrübem var ailede böbrek hastası olduğundan. Bulantınız gebelikle alakalı olabilir ama diğer sorunlar böbreğe bağlı olabilir sakın ihmal etmeyinMerhaba 21+5 haftalik gebeyim balık yemiştim dokundu bulanti kusma ile gittim idrar tahlilinde protein eser çıktı tansiyonum iyi seyrediyor doktor sıkıntı olmaz dedi ama bende endişe var biraz böyle durum yaşayıp gebeligi devam eden varmi protein negatif dönen
Safra kesemde taş vardı ondan kaynaklı olabilir mi acabaMerhaba. İdrarda protein yüksekliği ve tansiyon daha çok böbrek taşı ve hastalıklarına işaret idrar yolu enfeksiyonu da dahil. Lütfen acilen böbrekten ultrason çekilin tecrübem var ailede böbrek hastası olduğundan. Bulantınız gebelikle alakalı olabilir ama diğer sorunlar böbreğe bağlı olabilir sakın ihmal etmeyin
Oda olabilir canımSafra kesemde taş vardı ondan kaynaklı olabilir mi acaba
Gebe olduğumda öğrendim agri ileOda olabilir canımbu semptomlar taş olunca yaratıyor safra da taş varsa kusma yaptırabilir keşke önceden aldırsaydın taşı
![]()
Allah yardımcın olsun canım mutlaka branşı olan doktora git özele gitme şansın varsa bebek içinde önemli ama öncelik senin sağlığınGebe olduğumda öğrendim agri ile
Çarşamba günü kontrol var o zaman gidince gozukecegimAllah yardımcın olsun canım mutlaka branşı olan doktora git özele gitme şansın varsa bebek içinde önemli ama öncelik senin sağlığın![]()
Anladım canım inşallah bir yol bulunurÇarşamba günü kontrol var o zaman gidince gozukecegim
İnşallah teşekkürler tansiyonum iyi seyrediyor şuan doktor kötü bir durum yok dedi şuan dedi çarşamba tahlil vericemGebelikte tansiyon+idrarda protein preeklempsi tehlikesini işaret ediyor. Tansiyonunuzu ve idrardaki proteini takip edin ikisi de yüksek seyrederse tanı konulur. Tansiyonunuz iyiyse ve protein oranı hep düşük kalırsa ya da hiç çıkmazsa endişe edecek bir şey yok demektir. Enfeksiyon durumunda da protein çıkabilirmiş ki bence sebepsiz yere de bazen korkabiliyoruz. Umarım herhangi bir endişe verici sebebi yoktur ve bir sonraki testte normal sonuç alırsınız geçmiş olsun.![]()
Balıkla alakası olduğunu zannetmiyorumMerhaba 21+5 haftalik gebeyim balık yemiştim dokundu bulanti kusma ile gittim idrar tahlilinde protein eser çıktı tansiyonum iyi seyrediyor doktor sıkıntı olmaz dedi ama bende endişe var biraz böyle durum yaşayıp gebeligi devam eden varmi protein negatif dönen
Balik yedikten sonra öyle oldu doktorum balık zehirlenmesi dediBalıkla alakası olduğunu zannetmiyorum
Normal döndü bugün negatif sonuç aldimGebelikte tansiyon+idrarda protein preeklempsi tehlikesini işaret ediyor. Tansiyonunuzu ve idrardaki proteini takip edin ikisi de yüksek seyrederse tanı konulur. Tansiyonunuz iyiyse ve protein oranı hep düşük kalırsa ya da hiç çıkmazsa endişe edecek bir şey yok demektir. Enfeksiyon durumunda da protein çıkabilirmiş ki bence sebepsiz yere de bazen korkabiliyoruz. Umarım herhangi bir endişe verici sebebi yoktur ve bir sonraki testte normal sonuç alırsınız geçmiş olsun.![]()
Çok sevindim kuzum maşallah size birbirinize sağlıkla kavuşunNormal döndü bugün negatif sonuç aldim![]()
Amin inşallahÇok sevindim kuzum maşallah size birbirinize sağlıkla kavuşun![]()
Merhaba benim son açtığım konuya bir bakarmisiniz lütfen 4 yaşındaki kızım tahlileri orda herşeyi ayrıntılı yazdımMerhaba. İdrarda protein yüksekliği ve tansiyon daha çok böbrek taşı ve hastalıklarına işaret idrar yolu enfeksiyonu da dahil. Lütfen acilen böbrekten ultrason çekilin tecrübem var ailede böbrek hastası olduğundan. Bulantınız gebelikle alakalı olabilir ama diğer sorunlar böbreğe bağlı olabilir sakın ihmal etmeyin
Merhaba açtığınız konuyu okudum fakat bilemedim idrar kaçırma olayı varmış sizde böbrek büyümesi ve idrar kaçırma sorunu böbrek taşı olayından çok farklı fakat böyle enfeksiyonlarda bulantı kusma titreme görülebilir böbrekte böyle sorun varsa çok profesyonel bir yardım almanız gerekiyor gerçekten doktor seçimi de önemli tıkanıklık felan yoksa iyi bir şey tıkanıklık olursa kanallarda ozaman idrar kristalleşip taşa dönüşüyor iyi bir böbrek fonksiyonu için 2-3 litre su içmek şart daha iyi çalışması için malesef tecrübem yok elle tutulur bir şeyde öneremiyorum iyi doktor seçimi diyebiliyorum sadece en kısa sürede güzel kuzu sağlığına kavuşması dileğiyleMerhaba benim son açtığım konuya bir bakarmisiniz lütfen 4 yaşındaki kızım tahlileri orda herşeyi ayrıntılı yazdım![]()
Teşekkür ederim sağolun cevabıniz içinMerhaba açtığınız konuyu okudum fakat bilemedim idrar kaçırma olayı varmış sizde böbrek büyümesi ve idrar kaçırma sorunu böbrek taşı olayından çok farklı fakat böyle enfeksiyonlarda bulantı kusma titreme görülebilir böbrekte böyle sorun varsa çok profesyonel bir yardım almanız gerekiyor gerçekten doktor seçimi de önemli tıkanıklık felan yoksa iyi bir şey tıkanıklık olursa kanallarda ozaman idrar kristalleşip taşa dönüşüyor iyi bir böbrek fonksiyonu için 2-3 litre su içmek şart daha iyi çalışması için malesef tecrübem yok elle tutulur bir şeyde öneremiyorum iyi doktor seçimi diyebiliyorum sadece en kısa sürede güzel kuzu sağlığına kavuşması dileğiyle![]()