İdrarda protein

Ceren2392

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2015
95
10
32
Kızlar merhaba
20 haftalık hamileyim aynı zamanda panik atagm gectgmz hafta idrarımda +1 protein cıktı ve en cok korktgm şeydi suan cok huzursuzum budurumu yasayanlar varmı

Kızlar merhaba
20 haftalık hamileyim aynı zamanda panik atagm gectgmz hafta idrarımda +1 protein cıktı ve en cok korktgm şeydi suan cok huzursuzum budurumu yasayanlar varmı
ceren hanım aynı sorun bendede oldu şimdi gerçi 0.25 ama yükselebilir şimdiki durumunuz nasıl

D

Doktorunuz ne dedi ? Nefrolojide sıkıntı yoksa protein atımı da yok ozaman belki sizinkide akıntıdandır
Canım ben daha önceki gebeliğimde preaklampsi geçirdim idrarda proteın vardı aşırı ödem vardı balon gibi şişmiştim şimdi tekrarlama olasılıgı yüksek o yüzden nefroloji kontrolundeyim her ay test yapılacak inşallah bişey çıkmaz

Canım ben daha önceki gebeliğimde preaklampsi geçirdim idrarda proteın vardı aşırı ödem vardı balon gibi şişmiştim şimdi tekrarlama olasılıgı yüksek o yüzden nefroloji kontrolundeyim her ay test yapılacak inşallah bişey çıkmaz
Anladım canm çok geçmiş olsun Allah sağlıkla kucagına almayı nasib etsin inşallah

X