Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gecmis olsun canim. Benimde ilk hamileligimde cikmisti. Tansiyonun normalse sikinti yapma ama tansyonuni kontrol et surekli bol su ic. Sikinti yapicak birsey yok kontrollerini ihmal etme
Bana dr bebek icin sikinti yok senin hayatin tehlikeye girer demisti. Zaten protein kacagi ve tansyon yukselmesi preeklampsi oluyo yani gebelik zehirlenmesi. Ben 15 gunde 1 idrar veriyodum bi portein cikiyodu bi cikmiyodu. Dr bol su ic demisti bana bobreklerin calismasi icn.
Bana dr bebek icin sikinti yok senin hayatin tehlikeye girer demisti. Zaten protein kacagi ve tansyon yukselmesi preeklampsi oluyo yani gebelik zehirlenmesi. Ben 15 gunde 1 idrar veriyodum bi portein cikiyodu bi cikmiyodu. Dr bol su ic demisti bana bobreklerin calismasi icn.