İdrarda protein

Fundaa_aa

Üye
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2016
418
289
18
36
Hamile arkadaşlar idrarımda +1 protein çıktı tansiyonum normal şişme yok aynı sonuçla karşılaşan var mı yardım lütfen

olabılcek bir durum kılonuza yıyeceklere çok dıkkat edın protein kaçağı doktorunuzla mutlaka iletişimde olun...

Gecmis olsun canim. Benimde ilk hamileligimde cikmisti. Tansiyonun normalse sikinti yapma ama tansyonuni kontrol et surekli bol su ic. Sikinti yapicak birsey yok kontrollerini ihmal etme

çok sıkı takip edilmen gerekiyor. eğer tansiyonun da yükselirse ve protein atılımı artarak devam ederse bebeğin gelişmesi sekteye uğrayabilir.

çok sıkı takip edilmen gerekiyor. eğer tansiyonun da yükselirse ve protein atılımı artarak devam ederse bebeğin gelişmesi sekteye uğrayabilir.
Bana dr bebek icin sikinti yok senin hayatin tehlikeye girer demisti. Zaten protein kacagi ve tansyon yukselmesi preeklampsi oluyo yani gebelik zehirlenmesi. Ben 15 gunde 1 idrar veriyodum bi portein cikiyodu bi cikmiyodu. Dr bol su ic demisti bana bobreklerin calismasi icn.

Bana dr bebek icin sikinti yok senin hayatin tehlikeye girer demisti. Zaten protein kacagi ve tansyon yukselmesi preeklampsi oluyo yani gebelik zehirlenmesi. Ben 15 gunde 1 idrar veriyodum bi portein cikiyodu bi cikmiyodu. Dr bol su ic demisti bana bobreklerin calismasi icn.

Anne ve bebek için sıkıntı canım.

Tek protein gebelikte normal dedi doktorum önemsemedi profösöre gidyorum tam teşekküllü bi test yaptırcam emin olmak için çok moral bozucu

Back
X