İdrardaki beyaz tortular

Adet gununuzde tekrarlayin testi.benim adet gunum kahverengi akintim gelmisti yerlesme kanamasiydi.yerlesme olduktan sonra beta hcg daha hizli kana karisiyo.kandaki fazlalikta idrara geçiyor
Öyle yapicam artık. Yumurtlama 18iydi. bende sadece goguste agri şişme ve idrarda tortu var.Peki belirtileriniz nasildi?

Öyle yapicam artık. Yumurtlama 18iydi. bende sadece goguste agri şişme ve idrarda tortu var.Peki belirtileriniz nasildi?
Bende de var şu sıra tortu test negatif bata daha 5 gün var enfeksiyonda yok gittim muayene oldum çok akıntın var dedi ama sebebini bilemiyoruz :s

Ayy cnm yanlışlıkla sana cevap yazmışım çok pardon belirtiye gelince bnde de bu ay çok belirti var ama batı bekliyorum 1 haftadr adet olcakmışım gbi ağrılarım var kasık bel sırt ağrısı kesinleşsin söylerimm

Ayy cnm yanlışlıkla sana cevap yazmışım çok pardon belirtiye gelince bnde de bu ay çok belirti var ama batı bekliyorum 1 haftadr adet olcakmışım gbi ağrılarım var kasık bel sırt ağrısı kesinleşsin söylerimm
İnş bebis vardır canım. Daha varmış batina. Adet gününde tekrarla testi.

5 gün kaldı bata ovulasyondn snra başladı bnde belirtiler ztn doktor 2 gün bile geçse hemen hemen geliyosun dye üstüne basarak söyledi o zamanı beklicm

Kasiklarimda agri goguslerimde hassasiyet ki bu zamana kadar hicbir adetimde göğüslerim bu kadar agrimamistir carpintim cok fazlaydi adet olacagim gunun gecesinde sabaha kadar sol taraf ayak ve boynumda bi damar atti sabaha kadar hayatimda böyle bir şey yasamadim

Kasiklarimda agri goguslerimde hassasiyet ki bu zamana kadar hicbir adetimde göğüslerim bu kadar agrimamistir carpintim cok fazlaydi adet olacagim gunun gecesinde sabaha kadar sol taraf ayak ve boynumda bi damar atti sabaha kadar hayatimda böyle bir şey yasamadim
Anladım çok tskler. Allah sag salim kucağınıza almayı nasip etsin :)

Anladım çok tskler. Allah sag salim kucağınıza almayı nasip etsin :)
rıca ederim.bende cok tesekkur ederım bizde daha cok yenıyız son adet 24 hazıran 4 bucuk haftalık falan.ıns en kısa zamanda sızde guzel haberler verırsınız:)

Askn89 Askn89 benimde bat 31-1 canım. Bende deneyim bakalım idrara bakaym bırakaym. Bide hamile bi arkadaşım, idrarımı yapıp 2-3 saat beklettim üstünde kalın bi tabaka oluşmuştu ondan snra test yaptım pozitifti dedi. Denemek lazım aslında :)

Askn89 Askn89 benimde bat 31-1 canım. Bende deneyim bakalım idrara bakaym bırakaym. Bide hamile bi arkadaşım, idrarımı yapıp 2-3 saat beklettim üstünde kalın bi tabaka oluşmuştu ondan snra test yaptım pozitifti dedi. Denemek lazım aslında :)
Canım onu ben hamile olmayan arkadaşıma yaptırdım onun da tortular vardı:) umudum gitti yani:) inş sende vardır bebis

Back
X