Idrari bekleterek yapilan gebelik testi

sttnckmsakkskk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2018
216
61
98
28
Merhaba internette cam bardağa idrarı yapıp bir kaç saat bekletip bakılan idrar testini gördüm ben yaptım 3 saattir de duruyor evde değilim eve gidince bakıcam idrar da ne olması gerekiyor pozitif veya negatif olduğunu nasıl anlayabilirim acaba

Sade bekletilmeyi denememiştim. Sütle yaparsan 24 saatte belli olur, kesik kesik falan oluyor. Çamaşır suyunda köpürme olur, sirke de renk değişimi olur, limon da tortuları çöker, lahana suyunda renk değişimi olur, şeker karıştırılmadan çözülür, tuz testi vs.

Ancak cam bardakta idrar bekletmek ne denli doğru ve hijyenik olur, 5 liraya test almak varken...

Sade bekletilmeyi denememiştim. Sütle yaparsan 24 saatte belli olur, kesik kesik falan oluyor. Çamaşır suyunda köpürme olur, sirke de renk değişimi olur, limon da tortuları çöker, lahana suyunda renk değişimi olur, şeker karıştırılmadan çözülür, tuz testi vs.

Ancak cam bardakta idrar bekletmek ne denli doğru ve hijyenik olur, 5 liraya test almak varken...
Bardak çöp oldu zaten yapanlar da hala kullanmaya devam etmıyorlardır heralde

Bir de adet gunume daha 8 gün var o yüzden test yapıp hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum

Bardağın çöp olduğunu biz de biliyoruz!

Tuvalet, veya kapı önü vb gibi yere koyulmasından bahsettik. Neyse.

Back
X