İdrarı bulanık olup hamıle olanlar

seliack12

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2023
87
18
3
29
Kızlar ıdrarı bulanık olup gebe olduğunu öğrenen var mı adetıme 5 gün var ama ıdrarımda bulanıklık var yanma vs yok

Görünüyor rengı acık ve bulanık cok bu akşam oldu sancımda var bıraz adet olcam gbı
Bende hiç idrarla ilgili belirti olmadığı için maalesef yorum yapamıyorum. Hakkınızda hayırlısı olsun Rabbim gönlünüze göre versin inşallah

Bende hiç idrarla ilgili belirti olmadığı için maalesef yorum yapamıyorum. Hakkınızda hayırlısı olsun Rabbim gönlünüze göre versin inşallah
Teşekkür ederim peki ağrı olmuşmuydu adet olacakmış gıbı goguslerımde yok ama karın ağrım var

Teşekkür ederim peki ağrı olmuşmuydu adet olacakmış gıbı goguslerımde yok ama karın ağrım var
  • Şeffaf kokusuz su gibi akıntı.
  • Yerden herhangi bir eşya alıp kaldırmak istediğimde hafif bile olsa kasıklarımda batma hissediyordum. Yatarken sağa sola döndüğümde de batma hissiyatı vardı.
*Çok fazla yemek isteği.
Bu yaşadıklarımı daha önceki regli dönemlerinde yaşamadığım için direkt farketmiştim.
*Regl 3 gün kala göğüslerime dokunduğumda sızlama sürekli değil ara ara oluyordu.

Ben belirtilerimi not almıştım 3 4 gün öncesinde yaşadıklarım bunlardı :) emin olmuştum yine de 5 gün gecikmeye beklemiştim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…