Idrarımda kan ' a rastlandı

URAN16

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2014
257
9
33
O kadar çok endişeliyim ki kızlar ...
Dün gece acilde idrar testi yapılmıştı idrarımda kan varmış kendi doktorumdan öğrendim ...
Yani bu nedir doktor normal olduğunu korkulacak birşey olmadığını söyledi düşük tehlikem devam ediyormuş hala ....
Szinde böyle olmuşmuydu bu arada 5 haftalık hamileyim

Geçmiş olsun canım. Bence merak edilecek bir durum yok. Eğer böbreğinde, mesanende taş, kum vb varsa ondan dolayı kan çıkmıştır. Benimde böbreğimde taş var ve sürekli bende de hamile olmadığım dönemlerdeki tetkiklerimde bile sürekli kan bulunurdu. Şuanda hamileyim gene kan var gözüküyor ve bu taşıma bağlı :) İçini rahat tut canım geçmiş olsun.

benim de hamileyken (geçen sefer) idrarda kan çıkmıştı. Dr. Kum vardır dedi, bi de enfeksyon çıkmıştı. Antibiyotik kullandım bi de bol su iç demişti, öylece de geçti. Sen bi uzmana git mutlaka

2 kadın doğum doktoruna gözüktüm kimse birşey demedi ki bana ....
Enfeksiyon çıktı bol su iç dendi ama sevk etmedi kimse :44:

11 haftalıkken bende de çıktı önemli değil bol su iç geçiyor sonra suan 39 haftalik oldu Allaha şükür herşey normal takma kafana genelde oluyor kadınlar da

11 haftalıkken bende de çıktı önemli değil bol su iç geçiyor sonra suan 39 haftalik oldu allaha şükür herşey normal takma kafana genelde oluyor kadınlar da

tşekkürler suyla pek aram yoktur ama 2 litre içmeye çalışıyorum mecburen

içini rahat tut canım benim de 8-9 haftalıkken çıkmıştı ama geçiyor

içim rahatladı sağolun valla

Birşey daha sorucam sabah kalktım az önce fark ettim karnım çok sert göbek değilimin üstü normalmi bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…