İdrarımda kan geldi..

• Konu Sahibi Konu Sahibi ecrin_im
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

ecrin_im

Ziyaretçi
kızlar, 15 günlük bi adet gecikmem oldu. hamilelikten şüpheleniyordum, bu süre içinde 3 defa test yaptım negatif çıktı.
ardından da 3-4 günlük bi adet dönemim oldu.
doktora da gitmedim henüz ama bi rahatsızlık mı var acaba ?

bide geçen ay bi sabah idrarımda yoğun miktarda kan geldi. sıkıntılı bir dönem içerisindeydim geçen ay. ürolojiye gittim tahlil istedi talillerin normal ama enfeksiyon ve stresten olabilir dedi. bi daha tekrarlamadı bende ürolojinin verdiği ilaçları sadece 3 gün kullandım.

şimdi de adetim sorun oldu :( ve sürekli yemek yiyorum, kilo alıyorum :(

yaa acaba ben mi evhamlıyım yoksa bişi mi var.

öncelikle geçmş olsun. idrarında kan gelmesi normal bişi değil. ürolojik olarak birşey olmayabilir ama kesinlikle bir kadın doğum uzmanına görünmeni tavsiye ederim...

Teşekkür ederim. Sadece bir kere kan oldu diye önemsememiştim. Doktora gitmeye de korkuyorum

kadınlığımız bizim en büyük hazinemiz. onu korumalı ve iyi bakmalıyız.

lütfen hemen doktora git. hazine ne durumda bir baktır.

benzer şeyler yaşayan var mı yaa.. doktora da gitmeye korkuyorum birşey çıkacak falan diye :(

Canım öncelikle çok geçmiş olsun. İdrarda kan çok önemli hemen bi jinekoloğa ve yeniden bir üroloğa görünmelisiniz. Benimde bu tip bir olayım olmuştu idrarımdan 1 seferliğe mahsus çok fazla kan geldi. DOktora gittiğimde enfeksiyon çıktı ve benim böbreklerimde taş var taş oynamış kanama yapmış. hEMEn baktırmanı tavsiye ederim

üroloğa gittiğimde kan-idrar tahlili ve ultrasyon istedi. taş olabilir falan demedi doktor. enfeksiyon ve stres kaynaklı dedi. bende bi daha önemsemedim ama işte bu sefer de 15 gün adet gecikmem oldu. ve normalde 5-6 gün sürerken 3-4 gün sürdü sadece :S

bu süreç içinde korunmalı olarak ilişkiye de girdim fakat hamile kalmış olabileceğimi düşündüm 3 kez de test yaptım kendim ama negatif çıktı.. galiba en iyisi doktora gitmek artık :(

üroloğa gittiğimde kan-idrar tahlili ve ultrasyon istedi. taş olabilir falan demedi doktor. enfeksiyon ve stres kaynaklı dedi. bende bi daha önemsemedim ama işte bu sefer de 15 gün adet gecikmem oldu. ve normalde 5-6 gün sürerken 3-4 gün sürdü sadece :S

bu süreç içinde korunmalı olarak ilişkiye de girdim fakat hamile kalmış olabileceğimi düşündüm 3 kez de test yaptım kendim ama negatif çıktı.. galiba en iyisi doktora gitmek artık :(

Aynen başka bir doktora daha görünün siz. Bir doktorun dediğini diğeri demiyor başka birşey bulabiliyor İnşallah önemli birşeyiniz yoktur tekrar geçmiş osln

İdrarda kan üriner sistem enfeksiyonu kaynaklıdır. Nitekim doktorun da söylemiş. Gecikmenle kanamanın bir ilgisi olduğunu sanmıyorum. Kanamanın idrar yollarından geldiğine kesinlikle eminsen enfeksiyon için verilen ilaçları kullan bence. Gecikme konusunu ayrı değerlendir. Sonuçta test negatif, ayrıca adet de görmüşsün. Muhtemelen stres kaynaklıdır. Geçmişler olsun.

Back
X