- 7 Aralık 2022
- 262
- 46
- 28
- 24
- Konu Sahibi dilaraylmaz
-
Merhaba adetin 5. günü gecikmede normalde çıkar ama istersen 4-5 gün daha bekle gecikmeler 10 gün kadar normal olduğunu doktorlar söylüyor .. bence ne umutlan ne de üzül bugün arkadaşım hamile olduğunu öğrendi tüp bebek yapmıştı 2 kez 9.cu gün idrar testi yapmış çıkmamış kan verdi bugün baya güzel bir değerle öğrendi yani demem o ki ne üzül ne de çok sevin bekle sadece. Zaten varsa mutlaka bi şekilde öğrenirsin. Bazısında idrar pozitif kan negatif bazısında idrar negatif kan pozitif çıkıyor
Yardımmmmm
Kızlar ben gecikmenin 5 günündeyim karnım ağrıyor ha diyorum oldum olucam yok ama bişey neyse ben evde biri erken biri normal iki test yaptım ikisinde anında silik çıktı gidio kan verdim negatif
Yok ben korunmuyorum hiç birşey de kullanmadımNormalde kan testini baz alın derler.
İlaç iğne kullandınızmı yan etkisi olabilirmi?
Var gibi sanki ya başka test varmı elinde acaba. İstiyormusun korkuyormusun onu da anlamadım Allah gönlüne göre versinÇok stres oldum bi şey kesinleşsin istiyorum artık böyle belirsizlik iki teste anında silik çıktı kan testini görünce sinirlenip attım
Yok istiyorum 2 bebeğim olucak zaten bi kimyasalım bide 4 yaşında bi oğlum var vardı bu erken olan bide normal yaptım o da bu şekilde kanı görünce kırıp attım o çok kırılmış çekemedimVar gibi sanki ya başka test varmı elinde acaba. İstiyormusun korkuyormusun onu da anlamadım Allah gönlüne göre versin
Kuruma falan değil ben idrarda 60 saniye sayıp bekledim sonra elimde çıktı zaten böyleVar gibi sanki ya başka test varmı elinde acaba. İstiyormusun korkuyormusun onu da anlamadım Allah gönlüne göre versin
Bence şüphe duymakta haklısın baya belirsiz çıkmış bana da kuruma gibi gelmediğinden sordum acaba bitane daha test var mı diye bence 2 gün sonra tekrarla testi başka bir markayla yap bazı testler yalancı pozitif çıkarıyorKuruma falan değil ben idrarda 60 saniye sayıp bekledim sonra elimde çıktı zaten böyle
Bence şüphe duymakta haklısın baya belirsiz çıkmış bana da kuruma gibi gelmediğinden sordum acaba bitane daha test var mı diye bence 2 gün sonra tekrarla testi başka bir markayla yap bazı testler yalancı pozitif çıkarıyor
Bence 2 gün 3 gün daha bekle zaten kan testi daha garanti idrar testlerine de pek güven olmuyor 0.100 değer yükseleceğini düşünmüyorum adetin 5.gün gecikmiş yine de allahtan umut kesilmez bekle bakalımKan verdim bugün 0.100 çıktı yine gidio kan mı versem yoksa idrar mı yapsam
Canım üzmek istemem ama kanda 0.100 çıkıp idrarda pozitif olması imkansız. İdrar testleri o kadar hassas değil zaten. Belki test bozuktur. Kanı ciddiye al sen. Stres yaptığın içinde regli başlamıyor olabilirKan verdim bugün 0.100 çıktı yine gidio kan mı versem yoksa idrar mı yapsam
Öyle yapıcam artık iki tane yapınca ikiside bu şekilde çıkınca stres oldum herhalde yoksa bende az çok biliyorum kanın daha garanti olduğunuCanım üzmek istemem ama kanda 0.100 çıkıp idrarda pozitif olması imkansız. İdrar testleri o kadar hassas değil zaten. Belki test bozuktur. Kanı ciddiye al sen. Stres yaptığın içinde regli başlamıyor olabilir
Bende bu duruma yanıt arıyordum idrarda çıkıp kanda 0.100 anlamadım gittiÖyle yapıcam artık iki tane yapınca ikiside bu şekilde çıkınca stres oldum herhalde yoksa bende az çok biliyorum kanın daha garanti olduğunu
Sonucun ne oldu acaba ben de aynı durumdayim suanBende bu duruma yanıt arıyordum idrarda çıkıp kanda 0.100 anlamadım gitti
Sonucun ne oldu acaba ben de aynı durumdayimYardımmmmm
Kızlar ben gecikmenin 5 günündeyim karnım ağrıyor ha diyorum oldum olucam yok ama bişey neyse ben evde biri erken biri normal iki test yaptım ikisinde anında silik çıktı gidio kan verdim negatif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?