G gulay_gulay Guru Kayıtlı Üye Katılım 3 Ekim 2009 Mesajlar 3.308 Emoji Skoru 5.526 Puanlar 448 Yer Ankara 22 Ağustos 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi gulay_gulay #21 mutluhatun .!.: O dış güçlerle ters düştüyse eğer millet napsın ... Bunca yıl yanlış düşünmüşüm kınayı kim hazırlarsa banada göndersin Genişletmek için tıkla... Ne güzel artık doğru düşünüyorsun? Ama geçmişteki zararları nasıl amorti edebiliriz?
mutluhatun .!.: O dış güçlerle ters düştüyse eğer millet napsın ... Bunca yıl yanlış düşünmüşüm kınayı kim hazırlarsa banada göndersin Genişletmek için tıkla... Ne güzel artık doğru düşünüyorsun? Ama geçmişteki zararları nasıl amorti edebiliriz?
G gulay_gulay Guru Kayıtlı Üye Katılım 3 Ekim 2009 Mesajlar 3.308 Emoji Skoru 5.526 Puanlar 448 Yer Ankara 22 Ağustos 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi gulay_gulay #22 yabanmersini__ .!.: ne bildiniz sizin duanızın yeterli olduğunu onu anlamadım Genişletmek için tıkla... Duaları yeterli olsaydı; Tayyip neden o kadar koruma ordusu ile geziyor onu anlayamıyorum
yabanmersini__ .!.: ne bildiniz sizin duanızın yeterli olduğunu onu anlamadım Genişletmek için tıkla... Duaları yeterli olsaydı; Tayyip neden o kadar koruma ordusu ile geziyor onu anlayamıyorum
30pembe Ha mim la yünsarun Kayıtlı Üye Katılım 7 Kasım 2010 Mesajlar 1.162 Emoji Skoru 434 Puanlar 148 Yer İstanbul 22 Ağustos 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi gulay_gulay #23 gulay_gulay .!.: Duaları yeterli olsaydı; Tayyip neden o kadar koruma ordusu ile geziyor onu anlayamıyorum Genişletmek için tıkla...
gulay_gulay .!.: Duaları yeterli olsaydı; Tayyip neden o kadar koruma ordusu ile geziyor onu anlayamıyorum Genişletmek için tıkla...
30pembe Ha mim la yünsarun Kayıtlı Üye Katılım 7 Kasım 2010 Mesajlar 1.162 Emoji Skoru 434 Puanlar 148 Yer İstanbul 22 Ağustos 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi gulay_gulay #24 gulay_gulay .!.: Duaları yeterli olsaydı; Tayyip neden o kadar koruma ordusu ile geziyor onu anlayamıyorum Genişletmek için tıkla... tedbir senden takdir Allahtandır.
gulay_gulay .!.: Duaları yeterli olsaydı; Tayyip neden o kadar koruma ordusu ile geziyor onu anlayamıyorum Genişletmek için tıkla... tedbir senden takdir Allahtandır.