- 29 Ağustos 2025
- 5
- 0
- 1
- 27
- Konu Sahibi Fatmaaaaaayyy
15 haftalik hamileydim 3 lu taramam kötü çıktı 3 tane özel doktora 1 tane devlet doktoruna gittim hepside mutlaka amniyosentez yaptırmam gerektiğini söyledi biz de doktorlara güvenerek yaptırmak için randevu aldık devletdeki doktorum samsun omu fakültesine sevk etti amniyosentez yapılacağı gun geldiğinde ben doktoru tanımadığım için doktor direk suyu aldı ama benden suyu alan İdris kocak değilmiş yanındaki sekreteriymis ben bunu sonradan öğrendim beni su alır almaz kaldırdı hiç müşade altında tutmadı ki zaten benim kesemde kan olduğu için benden su alınmaması gerekiyormuş amniyosentezden 15 dk sonra suyum azar azar gelmeye başladı o kadar kotuydum ki hemen hastaneye yatısim yapıldı o gün akşama doğru bebeğimin suyu tamamen bitti bebegi alacağız kalbinin durmasını bekliyoruz dediler ben aldırmak istemedim o da hayata tutundu 20 gun hastanede yattım bu sure zarfında suyum bi azaldı bi çoğaldı karışıktı hastaneden çıktım tekrar suyum bitti tekrar hastaneye yattım 25. Haftamdi bebeğimin suyu tamamen bitti bana zarar vermeye başladı doktorlar almamız gerekiyor dediler belki yaşar belki yaşamaz dediler bebegim dogdu ağladı o kadar güzel ağladığı içim parçalandı 6 gun yaşayabildi kalbi durdu bebeğimin butun sonuclari tertemiz cikti hiçbir sıkıntı yoktu amnkyosentez yaptırmadan bana oradaki doktor görünümündeki sekreteri senin kesende kan var sonradan sıkıntı yaşarsın deseydi kesinlikle yaptırmazdim içim hergecen gun yanıyor parcalaniyor bebegim suyu bitip erken doğduğu için yasayamadi kesinlikle hakkımı helal etmiyorum ben bu sıkıntıları yaşadım siz yaşamayın benim için çok ağır bi imtihandı bebeğimin herseyine şahit oldum yikadilar kefenlediler o kadar güzel bir bebektiki noksansiz bir melekti beni bebegimden melegimden ayirdilar kesinlikle hakkımı helal etmiyorum siz yapmayın yaptırmayın bunu okuyanlar çevresine söylesinler hiçbir anne evlatsız kalmasın çok zor çok acı