IELTS sinavina girenler veya hazirlananlar

Bu kitabi da bir inceleyeyim. Sende mi IELTS e hazirlanmayi dusunuyorsun?
valla görevde yükselmem için sınavı vermem lazım ya yds ya ielts ya da denkliği kabul görenlerden herhangi biri person ptf bile olabilir yeterki İngilizceyi ver diyolar bilmeme gerek yokmuş..İngilizce temelim kuvvetli ama bi depresyondan çıkıp çalışsam süper oalcak doğru yayını bulduğunda ara beni olur mu ;)

Canim merak ettim niye yds degil de ielts.yds daha kolay gelmistir hep bana

Ben ielts i univ egitimi icin falan istemiyorum. Birincisi esimle inatlastim onun ingilizcesi iyi Ielts skoru 8. Ikincisi ileride yurt disinda bulunabiliriz gerci bu sinavin iki yil sure gecerliligi var ama hic degilse bu sinava girdim de su skoru aldim diyebilirim.

valla görevde yükselmem için sınavı vermem lazım ya yds ya ielts ya da denkliği kabul görenlerden herhangi biri person ptf bile olabilir yeterki İngilizceyi ver diyolar bilmeme gerek yokmuş..İngilizce temelim kuvvetli ama bi depresyondan çıkıp çalışsam süper oalcak doğru yayını bulduğunda ara beni olur mu :KK66:

BIr baslasan devami gelir diye tahmin ediyorum:) Biraz zorla kendini.

Ben yayinlarla ilgili emin olduklarimi seninle paylasirim.

Ben ielts i univ egitimi icin falan istemiyorum. Birincisi esimle inatlastim onun ingilizcesi iyi Ielts skoru 8. Ikincisi ileride yurt disinda bulunabiliriz gerci bu sinavin iki yil sure gecerliligi var ama hic degilse bu sinava girdim de su skoru aldim diyebilirim.
Anladim canim kolay gelsin sana;)

Back
X