Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kızlar derdim büyük iett kartımı kaybettim veee yenisini çıkarmak 30 tllll yahu çok değil mi evlat acısı gibi oturdu içime içinde de aylık vardı offf offfff napcam ben saftirik kafam
kızlar derdim büyük iett kartımı kaybettim veee yenisini çıkarmak 30 tllll yahu çok değil mi evlat acısı gibi oturdu içime içinde de aylık vardı offf offfff napcam ben saftirik kafam
kusura bakma konu ile ilgili yorum yapamayacağım ama lütfen "evlat acısı gibi oturdu içime " diye bir cümle kurma.
biliyorum içten söylemiyorsun lafın gelişi ama Allah göstermesin ağız alışkanlığı olmasın.
durumun zor bende kaybetmiştim kartımı geçmiş olsun
Bundan 3 yıl evvel aylık kartım kırılmıştı, Bakırköy metro istasyonunun orada kırılan kartımın yerine yenisini vermişler, bakiyemi aktarmışlar, para da almamışlardı. Siz yine de bir İETT ye sorun.
1 yılda 3 kere kaybetmiş bırı olarak acını derinden hissediyorum.ama paşa paşa o parayı verıyoruz gecmıs olsun..bıdaha boynuna as.eşim en sonunda boynuna asıcam dedıkten sonra daha dkkat etmeye başladım :)
Bundan 3 yıl evvel aylık kartım kırılmıştı, Bakırköy metro istasyonunun orada kırılan kartımın yerine yenisini vermişler, bakiyemi aktarmışlar, para da almamışlardı. Siz yine de bir İETT ye sorun.
1 yılda 3 kere kaybetmiş bırı olarak acını derinden hissediyorum.ama paşa paşa o parayı verıyoruz gecmıs olsun..bıdaha boynuna as.eşim en sonunda boynuna asıcam dedıkten sonra daha dkkat etmeye başladım :)
yani o paraya otobusten hisse alınır..ama kucuk cuzdan al bu cırtcırtlı olanlardan onun kenarına kart olan bolume koy..makınalar goruyor zaten cuzdanından cıkar yerıne koy,hatta bazen koydun zannedıyosun cebıne atıyosun cebınden dusuyor falan...ben oyle cozum buldum..
Tabiki öyle. Icindeki bakiyeni de ekliyorlar ama tabi bir miktar para aliyorlar. Ben de kaybetmistim Haydarpaşa garinda trenin içinde, bi seyler atistirirken kaybetmistim. Pis midem yüzünden
Ama hemen gidip cikarmistim. 20 lira vermistim galiba.
Ben de geçen yıl kırmıştım. Evettt ama suç bende değil tam kartı okuttum oturmaya gidiyorum şoför öyle bir fren yaptı ki elimdeki kartla beraber zor tutundum bir yere. Tabi o arada kart pert oldu. Şimdi özel kabında itina ile muhafaza ediyorum Bir daha başına bir şey gelirse bana epey dokunacak ya ondan
Gecmis olsun. Ben de kaybettim gecen sene. Gerekli belgeleri topladiginizda kolay bir islem hemen yenisini veriyorlar. Ben de yenisini cikarmak icin para odemistim. Madem kayboldu yenisini cikarmak tan baska care yok. Unutmadan hemen beyaz masayi arayin kartinizi bloke ettirin , eger baska biri sizin kartinizi kullanirken yakalanirsa cezai islem sizin adiniza uygulaniyor ustelik 30tl de degil cok daha yuklu bir miktar.
Bu arada belge derken Ben ogrenci oldugum icin ogrenci belgesi falan almistimo yuzden soyledim tam kartlarda belge falan istemezler herhalde.