İETT şoförü

Toprak111

""Yasanmayan yaslar""
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2017
5.037
6.531
148
Bugün okul çıkışı arkadaşımla otobüse binmiştik, arkadaşım şehit yakını olduğu ücretsiz kartı vardı , yeni yıldan dolayı kartının güncellenmesi gerekiyordu ama hiç fırsatı olmamıştı, Ücretsiz kartı güncellemediği için şoför arkadaşımı rencide etti ve kartını kabul etmedi , bi sonraki durakta arkadaşım ağlayarak indi bende indim.

Bu onun çok zoruna gitti hem şehit yakını hem de bu durumunu bildikleri halde sırf kartını güncellemedin diye kabul etmedi ve rencide etti onca kişinin içinde aglattı kızı inmek zorunda bıraktı bizi, ben de çok üzüldüm sonuçta ücretsiz kartı elinde ve bunabhiç bi şoför karsı çıkmamıştı bu durumu şikayet nerelere edebiliriz

Ben şikayet edebileceğimiz yeri soruyorum diğer türlü yorumlara herek yok arkadaşlar teşekkür ederim hepinize yine de.

Son düzenleme:
Sistem nasil bilmiyorum ama burda otobus soforlerini sikayet hatti var .Otobus plaka veya surucu noyu belirtip derdinizi anlatiyorsunuz kayit yapiyorlar .1 hafta icinde şoföre para cezasi verildiyse ,sözlü uyarildiysa size mesaj olarak bildiriliyor .Numarasini alsiysaniz şikâyet etmeniz kolay.

Elinizde plaka vs var mı? Nasıl şikayet etmeyi düşünüyorsunuz yoksa?
Bu İETT şoförleri genellikle inanılmaz mutsuz ve kötü insanlar bence.
Plakası neyi var beyaz masaya dediler onlarda hep orayı haklı görüyormus

kabul edemem ne dedi arkafasımda ben şehit yakınıyım yapmayın böyle ne dedi adam alay edercesine konuştu durakta durdu ya başkasından alın basın ya da inin ne diye
Vakit gecmeden harekete gecin ki otobus ici kameradan da tespit edilirse kayit silinmeden gerekli cezayi alir .

:cry:
o kart çok yakınlara veriliyor.
çok yakınını vatan için kaybetmiş birine reva değil asla bu durum.
çok üzüldüm gerçekten.

şehit yakınlarının kendi dernekleri oluyor, onlar yönlendirebilirler.
Bende bu duruma cok üzüldüm bunu anlatmak istyordum işte

kabul edemem ne dedi arkafasımda ben şehit yakınıyım yapmayın böyle ne dedi adam alay edercesine konuştu durakta durdu ya başkasından alın basın ya da inin ne diye
Tamam anladım ama ona fırsat vermeden siz başkasından isteyebilirdiniz kart. Çok bir durum göremedim ben

Maalesef bu kart işinde sahtecilik yapan çok.. Şoförler nelerle karşılaşıyor kim bilir? Güncellemediyse adam nerden bilsin gerçek mi yoksa sahte mi diye.. Bir defasında amcanın biri kartı bastı, giderken şoför "Amca hangi okulda okuyorsun?" dedi. Torunun kartını kullanan insanlar var sırf daha ucuz diye.. Bence bu hakka giriyor. Arkadaşınız mağdur olmuş ama şoförün de görevi bu.. Daha kibar ifade edebilirdi.

Sistem nasil bilmiyorum ama burda otobus soforlerini sikayet hatti var .Otobus plaka veya surucu noyu belirtip derdinizi anlatiyorsunuz kayit yapiyorlar .1 hafta icinde şoföre para cezasi verildiyse ,sözlü uyarildiysa size mesaj olarak bildiriliyor .Numarasini alsiysaniz şikâyet etmeniz kolay.
Bi kere yine böyle bi durumdan dolayı şikayet etmiş, cevap su şoförler ücretsiz yolcu alamaz ne alakaysa ya madem öyle bu kartı niye veriyorsun

Bi kere yine böyle bi durumdan dolayı şikayet etmiş, cevap su şoförler ücretsiz yolcu alamaz ne alakaysa ya madem öyle bu kartı niye veriyorsun
Kartla binince ücretsiz alabilir, kart basmadan binemez. Hadi sen geç, hadi sana da izin veriyorum denecek bir durum yok. Üslubu alaycı mıydı anlamadım yazdıklarınızdan, o açıdan haksız ama adam almamakta haklı üzgünüm.

Maalesef bu kart işinde sahtecilik yapan çok.. Şoförler nelerle karşılaşıyor kim bilir? Güncellemediyse adam nerden bilsin gerçek mi yoksa sahte mi diye.. Bir defasında amcanın biri kartı bastı, giderken şoför "Amca hangi okulda okuyorsun?" dedi. Torunun kartını kullanan insanlar var sırf daha ucuz diye.. Bence bu hakka giriyor. Arkadaşınız mağdur olmuş ama şoförün de görevi bu.. Daha kibar ifade edebilirdi.
Bu yönden de düşündüm ama bilmiyorum ya çok alay ediciydi

Kartla binince ücretsiz alabilir, kart basmadan binemez. Hadi sen geç, hadi sana da izin veriyorum denecek bir durum yok. Üslubu alaycı mıydı anlamadım yazdıklarınızdan, o açıdan haksız ama adam almamakta haklı üzgünüm.
Ücretsiz akbili vardı zaten sadece güncelleme yapmadığı için yetersiz bakiye yazıyordu, ya her şeyden önemlisi o bi şehit yakını bu kadar değersiz mi ya

Back
X