Herkese meraba. 15 gün önce kemer ve eğrilik için ameliyat oldum. İnsanlar burnumun şeklinin çok güzel olduğunu söylüyor. Yani sadece buruna bakarsak evet şiş ama hokka gibi bir burun. Ama benim sıkıntım resmen ifadem değişti bambaşka biri oldum. Ağzımı hala hareket ettiremiyorum, gülemiyorum. dişlerimi görmedim iki haftadır desem yeri. Bakışlarım anlamsızlaştı. Ve depresyona girdim. Yataktan bile çıkmıyorum kendim gibi değilim çünkü. Kendimi avatar ve domuzcuk karışımı bir şeye benzetiyorum.
Size sorum bu hisleri siz de yaşadınız mı. Şiş olduğu için böyle hissediyosun diyolar ama gerçekten çok korkuyorum. Bu şişler ne zamana geçicek? Eski ben olabilcek miyim?
Bi de hala tam nefes alamıyorum siz kaçıncı günde tam almaya başlamıştınız? Şimdiden yardımlarınız için çok teşekkür ederim
Size sorum bu hisleri siz de yaşadınız mı. Şiş olduğu için böyle hissediyosun diyolar ama gerçekten çok korkuyorum. Bu şişler ne zamana geçicek? Eski ben olabilcek miyim?
Bi de hala tam nefes alamıyorum siz kaçıncı günde tam almaya başlamıştınız? Şimdiden yardımlarınız için çok teşekkür ederim