• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İflah olmayan bir eski sevgili sendromu.

D U R U

Elif Duru 🌼 Ayça 🌜
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2013
16.949
4.097
448
2 yıl önce tanışıp sevgili olduğum bir eski sevgiliyle başım dertte. Serseri huyları yüzünden beni korkutuyor. Ayrılma sebebimde bu sayılır. Güvenim yoktu. Ayrıldık takıntılı gibi sürekli naber nasılsın diye mesaj atmalar aramalar cevap vermeyince ısrarla çaldırmalar ... Tam bir baş belası oldu. Sinirlendim açtım aradığında saydırdım saydırdım sadece canım istedi nasıl olduğunu merak ettiğim için aradım dedi. Kurtulamıyorum. Anlatıyorum anlatıyorum yok sevmediğimi söylüyorum yine aynı. Nasıl kurtulabilirim ya ben nerden bulaştıysam hey allahım ayrıldım yine kurtulamıyorum :43: Çokta üstüne gidince korkuyorum bir şey yapar diye. Kısa yoldan nasıl kurtulurum ?

2 yıl önce tanışıp sevgili olduğum bir eski sevgiliyle başım dertte. Serseri huyları yüzünden beni korkutuyor. Ayrılma sebebimde bu sayılır. Güvenim yoktu. Ayrıldık takıntılı gibi sürekli naber nasılsın diye mesaj atmalar aramalar cevap vermeyince ısrarla çaldırmalar ... Tam bir baş belası oldu. Sinirlendim açtım aradığında saydırdım saydırdım sadece canım istedi nasıl olduğunu merak ettiğim için aradım dedi. Kurtulamıyorum. Anlatıyorum anlatıyorum yok sevmediğimi söylüyorum yine aynı. Nasıl kurtulabilirim ya ben nerden bulaştıysam hey allahım ayrıldım yine kurtulamıyorum :43: Çokta üstüne gidince korkuyorum bir şey yapar diye. Kısa yoldan nasıl kurtulurum ?

eğer aradığında açmazsan bir süre sonra bıkar aramaz:ssz:

Keşke o kadar basit olsaydı açmayınca bu sefer daha da ısrarla arıyor.

canım ne kadar ısrarla arasa arasın açma
ya da numaranı değiştir
sen onun aramalarına cevap vermeye devam edersen daha da
ısrarla arayacaktır:31:

canım ne kadar ısrarla arasa arasın açma
ya da numaranı değiştir
sen onun aramalarına cevap vermeye devam edersen daha da
ısrarla arayacaktır:31:

O da bir seçenek tabiki. Tamam bir de öyle denim bakim nolucak. Konuşmak istemiyorum diyorum istiyorsun diyo. Tanıştığım güne lanet ettirdi artık :120:

O da bir seçenek tabiki. Tamam bir de öyle denim bakim nolucak. Konuşmak istemiyorum diyorum istiyorsun diyo. Tanıştığım güne lanet ettirdi artık :120:

sorunlu bir adama benziyo
hemen hattını değiştir seni takıntı haline getirmiş sanırım

sorunlu bir adama benziyo
hemen hattını değiştir seni takıntı haline getirmiş sanırım

Hem de ne sorunlu. Ya o kadar takıntılı ki hattımı değiştirsem de o bulur isterse. Okuluma kadar gelip onca öğrenci içinden bulan biri numara mı bulamayacak. O da çözüm değil.

şaka bir yana da bazen tepkisizlik çok iyi geliyor bu gibi durumlarda hattını değiştir yada olmadı sevgili yaptım rahat bırak falan de

şaka bir yana da bazen tepkisizlik çok iyi geliyor bu gibi durumlarda hattını değiştir yada olmadı sevgili yaptım rahat bırak falan de

dediğim gibi değiştirsem de bulur. sevgili yaptım derse bu sefer daha da sarar biliyorum ben kimle çıkıyosun bak bulurum onu bi yerde görürsün serseri işte ne beklicem ki. bu huyları yüzünden ayrıldım zaten. hala da aynı. :50:

Son düzenleyen: Moderatör:
Benimde telefonumu sürekli arayan biri vardı mesela bir ara. Başka başka numaralardan bir sürü insan aramaya başladı bir sorun olmuştu. Hiçbirine cevap vermedim 2 gün hep çaldı birini yanıtlamadım sessiz kaldım eh sonunda pes ettiler. Bu bir çözüm olabilir. Israrla cevap verme. :34:

Hem de ne sorunlu. Ya o kadar takıntılı ki hattımı değiştirsem de o bulur isterse. Okuluma kadar gelip onca öğrenci içinden bulan biri numara mı bulamayacak. O da çözüm değil.

yani canım bilemedim ben seni tehdit falan
ediyosa polise git

Son düzenleme:
Benimde telefonumu sürekli arayan biri vardı mesela bir ara. Başka başka numaralardan bir sürü insan aramaya başladı bir sorun olmuştu. Hiçbirine cevap vermedim 2 gün hep çaldı birini yanıtlamadım sessiz kaldım eh sonunda pes ettiler. Bu bir çözüm olabilir. Israrla cevap verme. :34:

Tamam canım ya sessiz kalıyorum bir süre aramıyor sonra yine başlıyor. :25:

Saplantılı ya cidden. Numara değiştirmekte çözüm olacağını sanmıyorum. Bulur isterse beni korkutuyor. Bana yaptığı şeyi anlatayım ne boyutta olduğunu anlayın. Dedi ki ben seni alddattım eski sevgilimle.. Şu an da onla birlikteyim. İyi mutluluklar dedim. Sonra gelip vicdanım rahat etmedi o psikolojiyle inancağını biliyordum o yüzden öyle dedim ben seni gözümle bile aldatmadım dedi. Ben nasıl güveneyim ki. Dengesiz ya. Bi seviyorum diyor bi sen kimsin ki diyor. :20:

Back
X