Ifsa

bir ahlaksizlik varsa elbette bu cezasiz kalmamali.
Ancak!!
eger iftira varsa! maalesef bu cok oluyor. eger iftiraysa bu. ozaman O iftira edenler, O sikayet edenler asla cezasiz kalmamali.
baslarina dertlerin en büyüyü acilmali!!!
insanin adini batirdiklari ve toplum icindeki kisilik degerini mahfettme cüretinde bulunduklari icin cezalarin en kötüsünü almalilar..

Bir insan sikayet ediyorsa adam gibi arkasinda durmali.
ki kendisiyle yüzlesilebilinsin.
Eger insan hakliysa korkmaz zaten söylediginin arkasinda dimdik durur.
Ben o kadına dedim ki kocamdan uzak dur. Konuşmayı devam edersen seni bütün aleme rezil ederim dedim. Kadın dedi ki kocan sende değil bende buldu mutluluğu dedi. Iyi o zaman dedim. Bütün mutsuz erkekler sende bulsun mutluluğu diye seni ifşa ederim dedim. Ve ettim de.
Ben bir kaç uyardim kadını. Dinlemedi yada yapamayacağını düşündü herhalde

durumunuzu bilmiyordum. konuyu da bilmiyorum. sizin o an yazdiginizdan fazlasini bilmiyordum. bu nedenle yorumum da iftira anlami tasiyan durumlar icin gecerli.

ama ifsa etmek dogru yöntem degil.
ama sizin iciniz yandigi icin ve durumun acisini siz cektiginiz icin ben bu konuda birsey söyleme yetkisini kendimde görmüyorum. sadece sunu söylemek istiyorum;
Esiniz oldugu icin size göre; yakinlik acisindan size daha yakin oldugu icin; Esiniz suclu olmali.
o kadin size göre bir el-alem. onun yaptigi cirkince elbette ve bu agir sorumluluk onun kendine ait.
Ama esiniz size karsi sorumlu bir insan.

Ben o kadına dedim ki kocamdan uzak dur. Konuşmayı devam edersen seni bütün aleme rezil ederim dedim. Kadın dedi ki kocan sende değil bende buldu mutluluğu dedi. Iyi o zaman dedim. Bütün mutsuz erkekler sende bulsun mutluluğu diye seni ifşa ederim dedim. Ve ettim de.
Ben bir kaç uyardim kadını. Dinlemedi yada yapamayacağını düşündü herhalde
Ne yaptınız

durumunuzu bilmiyordum. konuyu da bilmiyorum. sizin o an yazdiginizdan fazlasini bilmiyordum. bu nedenle yorumum da iftira anlami tasiyan durumlar icin gecerli.

ama ifsa etmek dogru yöntem degil.
ama sizin iciniz yandigi icin ve durumun acisini siz cektiginiz icin ben bu konuda birsey söyleme yetkisini kendimde görmüyorum. sadece sunu söylemek istiyorum;
Esiniz oldugu icin size göre; yakinlik acisindan size daha yakin oldugu icin; Esiniz suclu olmali.
o kadin size göre bir el-alem. onun yaptigi cirkince elbette ve bu agir sorumluluk onun kendine ait.
Ama esiniz size karsi sorumlu bir insan.
Eşimin masum olduğunu söylemedim. Bütün suç onda. Onun yüzünden bu haldeyiz. Adama zarar vermek kadına zarar vermekten geçiyor malesef.

Bu arada yönetime tesekkur ederim. Gayri meşru yerine resmi olarak idareye şikayet ettim ve kadının babası na da durumdan bahsettim. Bakalım ne olacak.

Back
X