arkadaşlar,bi yanlış anlatma durumum olmuş.hemen düzelttim.eski ev sahibim,kirayı her sene 25 lira artırıyordu.eşim yanıma gelince birden 50 lira artırdı.ha,50 lira artırdı ya eve ekstradan birşey mi yaptı.hayır,biz kirasını gününe ödedik.evine bir çivi bile çakmadık.durum ortada bun da art niyet aradım açıkçası.
esmeralda,seloş,prenses love belkide siz haklısınız bilemiyorum.duyduğum anda çok üzüldüm.niye derseniz?1.diğer çalışanların eşleri ev hanımı
2.bizim tuttuğumuz evde diğer evdekilere göre 2 bin liralık eksiklikler var yapılması gereken.daha ayrıntı var da girmeyeyim
3.biz de kiracıyız,diye evi hor kullanacak değiliz.(belki kendileri bu kadar iyi temizlemezler.adam kiracısı çıkmış yeni kiracı girecek evde ne eksik diye bakmaya bile gelmiyor.evine o kadar önem verse siz şunu şunu yaptırın kiradan düşeriz de yok.ben ayda şu kadar kiramı bilirim hesabımda,gerisine karışmam diyor.)
4.söylediğiniz doğru sen olmasan bir başkası,kiralarsan kiralarsın kiralamazsan kendi keyfin bilir havası.bu konuda size kesinlikle katılıyorum,mecbur kalıyoruz.
ne bileyim işte,kendimizi bir an enayi yerine koyulmuş gibi hissettim,biraz ağır geldi.sizlerle paylaşıp biraz rahatlamak istedim.hoş bu saatten sonra yapabileceğim de pek fazla bir şey yok.