Iyi geceler herkese
Bu saate konu açacak kadar bunaldım hanımlar.
Iftar saatinde çocuklar zıvanadan çıkıyor.
2 buçuk yaşında olan 9-11:45arası kreşte oluyor. Öğlen uykusundan 2-3 gibi kalkıyor akşam 9-9.30uyuyor.
Öğlen uyumak istemediginde akşam 7-8 arası uyuyor.
Bebekte öyleydi.(8aylık)
Ancak gelgelelim ramazan girdiginden beri çocuklar uyumuyor.
Büyük oğlum uyumuyor katiyyen. Ama oynayınca ses eve dağılıyor çünkü salonun kapısı yok açık bir oda. Bebek ister istemez duyuyor.
Öğlen uykusuna yatırmadık bugün ve 45 dk sonra tam iftar saati ev sessiz(mutfakta kapı kapalı yemek yaptım) olmasına rağmen hemen uyandı geldi ve şimdi yeni daldı.(diğer günler gece 01:30 buluyor)
Bebeğe gelince sanırım büyüdüğü için dönemsel olan bir uyumama hallerine girdi.
8de yatırsak oda akşam uyanıyor. Genelde huysuz oluyor.
Biz burda 21:24de iftar açıyoruz.
Eşimle gerçekten çaresisiz. Tükendim burnumdan geliyor. Otursunlar bizimle ona razıyım ama hep bir aksiyon.
Bugün tam iftar oldu ama bebek ensesine kadar kendini kirletti..olamaz ya sınanıyorum galiba dedim..su içtim ve onu yıkadım vs.
Orucumdan da bişey anlamıyorum ne huşu kalıyor ne huzur...
Küçük cocuklu anneler,siz nası yapıyorsunuz? Fikirlerim tükendi
Bu saate konu açacak kadar bunaldım hanımlar.
Iftar saatinde çocuklar zıvanadan çıkıyor.
2 buçuk yaşında olan 9-11:45arası kreşte oluyor. Öğlen uykusundan 2-3 gibi kalkıyor akşam 9-9.30uyuyor.
Öğlen uyumak istemediginde akşam 7-8 arası uyuyor.
Bebekte öyleydi.(8aylık)
Ancak gelgelelim ramazan girdiginden beri çocuklar uyumuyor.
Büyük oğlum uyumuyor katiyyen. Ama oynayınca ses eve dağılıyor çünkü salonun kapısı yok açık bir oda. Bebek ister istemez duyuyor.
Öğlen uykusuna yatırmadık bugün ve 45 dk sonra tam iftar saati ev sessiz(mutfakta kapı kapalı yemek yaptım) olmasına rağmen hemen uyandı geldi ve şimdi yeni daldı.(diğer günler gece 01:30 buluyor)
Bebeğe gelince sanırım büyüdüğü için dönemsel olan bir uyumama hallerine girdi.
8de yatırsak oda akşam uyanıyor. Genelde huysuz oluyor.
Biz burda 21:24de iftar açıyoruz.
Eşimle gerçekten çaresisiz. Tükendim burnumdan geliyor. Otursunlar bizimle ona razıyım ama hep bir aksiyon.
Bugün tam iftar oldu ama bebek ensesine kadar kendini kirletti..olamaz ya sınanıyorum galiba dedim..su içtim ve onu yıkadım vs.
Orucumdan da bişey anlamıyorum ne huşu kalıyor ne huzur...
Küçük cocuklu anneler,siz nası yapıyorsunuz? Fikirlerim tükendi
Son düzenleme: