arkadaslar benimki dert degil ama bir akil lazim.
benim kv'nin iki komusu var ve iki haftadir birbirlerini iftara cagiriyorlar. benim esim öyle kalabalik ortamlari pek sevmedigi icin, iki davete de gitmedik. simdi sira kv'de. cumartesi bizdeyiz ona göre dedi ve ne yemek yapilacagini planladik. eve gelip esime söyledim ve o yine "ben gitmem, kafam sisiyor öyle ortamlarda" gibi seyler dedi. bende herkes esiyle geldigi icin oraya dul kadin gibi gitmek istemiyorum. sizce kv'ye gidip hazirliklarda yardim etsem ve misafir gelmeden kalksam ayip olur mu? ogullarinin huyunu biliyorlar ama kv "bizde toplaninca gelir o da" dedi ve kestirip atti. bende arada kaldim simdi. aksam iftara tek kalsam herkes esin nerde diye soracak ve ben bu durumu hic sevmiyorum ve o yüzden katilmak istemiyorum. gidip yardim edip kv'ye acik acik söyleyip kalksam olur mu acaba? benim kv de hemen dariliyor böyle yanina gitmeyince felan. hep tüm aile bir arada olsun, herkes bizim ne kadar birbirini tutan bir aile oldugumuzu görsün istiyor. kesin yine darilacak. siz olsaniz nasil yapardiniz?[/QUOT
Merhaba canım , bence eşin gitmiyorsa sende gitmek zorunda değilsin , bunuda ona açıkla sen gitmezsen benimde işim olmaz de , sonuçta eşinin ailesi ve onların misafiri senin değil, Yani ben böyle düşünüyorum , kayınvalidenede söylersin eşinin gelmek istemediğini biz evde yieceğiz dersin. kimse kırılmasın diye oturup kara kara düşünecek değiliz.
bence de gidin, ne demek dul kadın gibi. yapışık ikiz değilsiniz siz. kendi ellermle hazırladığım yemekleri nasıl yemem:)))
Merhaba canım , bence eşin gitmiyorsa sende gitmek zorunda değilsin , bunuda ona açıkla sen gitmezsen benimde işim olmaz de , sonuçta eşinin ailesi ve onların misafiri senin değil, Yani ben böyle düşünüyorum , kayınvalidenede söylersin eşinin gelmek istemediğini biz evde yieceğiz dersin. kimse kırılmasın diye oturup kara kara düşünecek değiliz.
arkadaslara verdıgın cevaplardan anlasılıyorkı sende gıtmek ıstemıyorsun ama bı kılıf bulmaya calısıyorsun :) ben senın yerınde olsam gıderdım ıftardan sonra cok oturmaz kalkardım kavınvalıdenede soyle ıftardan sonra cok oturmayım dıye ıkı tarafta memnun kalır heralde
ben çalışan bir bayan değilim ama genede aynı durumda olduğum ve cok yorulduğum sıkıldığım oldu.tamam öğlen git yemekleri yap ama asıl zor tarafı bu değil.sofra kur kaldır çay demle servis et meyvası çerezi artık neyse onları topla yıka sen oraya hızmet için çağırılıyorsun.benim kv bu ramazan kimseyi çağırmayacağım gücüm yok dedi bende çok iyi yapmışsın dedim ne dicem sen çağır ben elimden geleni yaparım diye yalan mı söylicem.öğlen git bende sana söylüyorumda bende söleyemem aslında ama sırıta sırıta söyle somurtma oğlun gelmicek oluyo beyfendı benide öğlen git yardıma ama akşam olmadan gel diye tembihledi k. bakma anne de bu oğlun antisosyal napcam ben bunla de . sana mı guvendide misafir aldı..hayretbişe..
hımm işin rengi farklıymış,yorumların hepsini okumamıştım
sen de istemiyosan gitme madem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?