- 2 Nisan 2013
- 4.796
- 5.398
- 32
- Konu Sahibi _bilgehan_
MErhaba hanımlar :)
Bu konuyu her ne kadar Bir derdim var bölümüne açmak istesemde patronları kızdırmamak için buraya açayım dedim.. Direk konuya giriyorum ki şöyle ;
Biz 3 aile arkadaşız 1.si iftar davetini yaptı menü şöyleydi,
Mercimek çorbası
Çiğ köfte
Fırında Patatesli köfte
Pilav
Yeşillik
Salata
İçecekler
Güllaç
Çoook güzel bir menüydü. Diğer arkadaşın menüsü ise şöyleydi,
Domates çorbası
Çiğ köfte
İçli Köfte
Mantar Sote
Pilav
Börek
Muhallebili Sekerpare
Salatalar
Soslar
içecekler
Buda harika bir sofraydı.. :) Şimdi sıra bende bende onları çok güzel bir sekilde ağırlamak istiyorum. Ne yemek yapacağıma karar veremiyorum.. Basit birşey olmasını istemiyorum. Yardımlarınıza ihtiyacım varr :)
Not: Neden Çiğ köfte iki menüdede var diye sorarsanız. Yapan kişi işin erbabı olduğu için iki kere yaptırdık. Ama benim evde yaptırırmıyız bilmiyorum gerek yok diye düşünüyorum. :)
Bu konuyu her ne kadar Bir derdim var bölümüne açmak istesemde patronları kızdırmamak için buraya açayım dedim.. Direk konuya giriyorum ki şöyle ;
Biz 3 aile arkadaşız 1.si iftar davetini yaptı menü şöyleydi,
Mercimek çorbası
Çiğ köfte
Fırında Patatesli köfte
Pilav
Yeşillik
Salata
İçecekler
Güllaç
Çoook güzel bir menüydü. Diğer arkadaşın menüsü ise şöyleydi,
Domates çorbası
Çiğ köfte
İçli Köfte
Mantar Sote
Pilav
Börek
Muhallebili Sekerpare
Salatalar
Soslar
içecekler
Buda harika bir sofraydı.. :) Şimdi sıra bende bende onları çok güzel bir sekilde ağırlamak istiyorum. Ne yemek yapacağıma karar veremiyorum.. Basit birşey olmasını istemiyorum. Yardımlarınıza ihtiyacım varr :)
Not: Neden Çiğ köfte iki menüdede var diye sorarsanız. Yapan kişi işin erbabı olduğu için iki kere yaptırdık. Ama benim evde yaptırırmıyız bilmiyorum gerek yok diye düşünüyorum. :)