iftar krizi

Aaaa arkadaşım ne ayıp olur mu öyle şey. İlelebet bu yuva dayak aldatma ne olursa olsun devam etmek zorunda büyüklerin öğretmedi mi? Gurursuzluk, eziklik ne varmış yaşanıyorsa? Önemli olan kadının yuvasını dağıtmamasıdır.

P.S; Benim gibi çıkıntılık yapma istersen boşan diyerek çünkü bu sefer yuva kolay kurulmaz deyip üzerine saldırılıyor. Halbuki bir kadının istenilmeyen yerde durmaması değil midir aslolan?

ortada 'yuva' denebilecek bir şey olsa başım gözüm üstüne,uğraş didin ayakta tut evliliğini dersin demesine de...hepsi bir yana,ortada 'aşk'a benzer bir şey olsa yine çekilir belki.
annesi babası onay veridiğinde beni sevecek,isteyecek kocanın yüzüne tükürürüm ben:51:
tabi herkes kendi bilir diye eklemeyi de unutmayalım:ssz:

aylardır görüşmüyolar..ama ben kalıyorum çemberin ortasında.gerginliğin içinde.ara bulmaya çlışıyorum.birde davet şeklinede kızdım.insan arar davet eder buyrun die bana aratıyolar.hazır ben varken yemek yapcam ben arıycam gelin die.ee adı iftara geldiler olcak.kölemi benim ailem gel diyince gelcek herşeyin üslübu var.

Katiliyorum canim sana aileni cagiririz ama hizmet etmeyiz sen edeceksin demisler resmen saygisizlik yaptiklari samimi olsa bikac gun onceden soylenir davet edilir malun ramazanda davetler coktur belki baska yere gidecek yada davet edecek ailen allah allah dunya onlarin etrafinda donuyor sanki. Buraya kadar guzel aslinda bundan sonrasinda da sen de esin de iftarin iptalini istediginiz halde esin uyudugu icin zamanlama hatasi olmus ve ayni fikirde oldugnuz halde catismissiniz bu normal ayri oldugunuzdan sinirler gergin ama kayinpederin cok ayip etmis esinle simdilik iyi ol telefon pireyi deve yapar pire icin yorgan yaktirir yuzyuze konus derim.. Bu ne terbiyesizlik ya! Ams babasinin hatasini esinden cikarma bence ..

Back