Eşinizin ailesininde davet şeklinde evet sorun var, belki de ara soğuk olduğu için direk arayamadılar bilemiyorum,
en azından sizin bakış açınıza göre doğru baktığınızı düşünelim, neler hissettiğinizi anlamaya çalışalım,
keşke olayları büyütüp eşinizi aramak yerine, ailenizi siz davet etmeseydiniz, tepkinizi siz koysadınız.
Size ara demişler, davet et demişler, siz de etmişsiniz, eee eşiniz ne yapsın bu durumda, adam olayların neresinde.
İlk başta da gayet anlayışlı davranmış, tamam iptal edelim demiş, siz de çok geç demişsiniz artık,
oda size kızmış, neden daha erken ulaşmadın bana diye, bunlar gayet anlayışlı tavırlar değil mi?
Ama siz üstüne gittikçe gitmişsiniz, olaylar çığrından çıkmış.
Halbuki mevzu ne, iftar yemeği, herkesin dediği gibi belkide arayı yumuşatmak adına adım olacaktı,
ya da olmasa bile en fazla ortak bir yemek yenir sessizce kalkılırdı.
Bu noktaya gelmesinden daha iyiydi heralde.
Siz içiznizde kalanları, eşinizle ve evliliğinizde yaşamak istediklerinizi, yanlışları doğruları,
beklentileri, eşinizle karşılıklı oturup konuşmanız lazım, böyle olmadık yerde olmadık konularla
sorun çıkarıp, birbirinize patlamamalısınız.
Bu olayda malesef olayları büyüten siz olmuşsunuz.
Umarım hayırlısı olur, bir yuvanın özellikle böyle bir nedenden bozulmaması dileğim,
herşey güzel sonuçlanır inş.
Görüşmeniz durumunda bu konuda özellikle eşinizin üstüne gitmekten çok, geçmişe ve beklentilere
dair daha ılımlı ve topralayıcı bir konuşma yapmanız bence daha iyi.