iftar krizi

olay oldu olayın olduğu sabahından beri eşimle iletişim kurmuyorum.hattımı kapatmış.ama başka hattım olduğunuda biliyor.msj atmak istesem ondanda atarım engel olamaz yani hattımı kapatmakla.ama ben atmıyorum.atsakta sağlıklı konuşamıcaz kavga gürültü patırtı.yani beklemek en mantıklısı olaya çözüm bulmak için iyi veya kötü en azından son bir kez olayı sonuca bağlamak için.birbirimizi suçlamadan sen şöylesin ben böyleyim demeden konuşmamız gerek ama ne kadar mümkün olur bilmiyorum

olur neden olmasın, evli gibi yaşamadan bitmemeli, sana bi adım atarsa sende at, bazen sessizce beklemek en güzeli, biraz daha sabır

Konu sahibi arkadasım yasin kaç bilmiyorum ama anlamamakta,hatalarını gormemekte hala isarcisin.

Öncelikle şahsım adıma sunu söylemek isterim,yaptıgım yorumlar gecmis konularına istinaden değil.simdiki konuda tamamen seni haksız buldum ben.olayi büyütüp ortalığı karistirmissin.

İnsanların bu kadar üstüne gelmeleri, ben yapıcının,idare eden tarafım ve ortamın ayarını tutturmak için hep kendimden ödün veririm diyerek bu anlattığın konudada bu sekilde davrandığını söyleyip durman olmuş.
ya sen en basta yazdıklarını yok sayıyorsun yada bizleri okuduğunu anlamayan yerine koyuyorsun.

Arkadasım zaten bu yemeği istemediğini kayınvalidelere söyleseydin okey ama sen önce tmm deyip
aileni davet ediyorsun sonra esine veryansin edip kendinide,eşinide zor durumda bırakıyorsun.simdide ben iptal etme dedim die ben değil kocam yüzünden oldu demeye çalışıyorsun .ne sis yansın ne kebap durumu.

taktiğin şey onlar kimki benim ailemi yemeye çağırıyor,benim ailem kuklamı gel deyince gelsin git deyince gitsin diyorsun.
Tamm madem bu dusuncedeydin eşini devreye sokana kadar mazeret uydursaydın,evde değiller aksama başka yere sözleri var deseydin.ama sn istedinki bende ailemde üste çıksın,esın arayıp babasına cemkirsin ,ailesini sanki suc islemis gibi cezalandırsın.tum bunları esın yapsinki herkesin gözünde sen hem masum ol hemde güçlü.

Sana kendini ezdir,haksızlığa uğrasanda sus otur diyen yok.
Tabiki güçlü ol ama karakterinle,duruşun ve sayginliginla ol.

desenki bana çok çektirdiler ailemi muhattap etmek istemedim esimede bu yüzden msj yazdım olaylar bu boyuta geldi okey.saygi duyalım ama sen bı sinsilik yapayım demissin eline yüzüne bulaştırmissin simdi günah keçisi ariyosun.

Kalkmış sana yorum yapanları kendine bak diye suçluyorsun.o arkadas k.walidesini evini basıp sonrada ben herkesi idare ediyorum dengeyi sağlamaktı amacım ayyy amacım evi basmak degildi neden böle oldu mü dedi.yaptim ama sebeplerim vardı deyip arkasında mı durdu yoksa.ayrana tuzu atıp bu ayran da ne kadar tuzlu demek gibi bişey seninki

ayrıca kimseye saygısızlık yapmadım diyorsunda daha ne yapacaktin merak ediyorum.sirf yemek daveti verdiler diye yapmadığını birakmamissin.asil saygısızlık arkadan is çevirmeye çalışmak

Sn oğlundan ayrilcam dersen o da sepeti koluna takip kapı orda der.ustelik o bir deyim yani hakaret içermiyor haa bunu. Bile dememeliydi diyosan sende bu fırsatı vermemeliydin.

Ben ondan öle dedim böle yaptım diye tekrarlayana kadar empati yap kim sana neyi neden dedi.....

hay ağzına sağlık arkadaşım..tamda anlatmak istediklerim....ama işlerine gelmediği için anlamıyorlar...

Kadıncagız burda konu acmıs, sıkıntısını dıle getırmıs, onun da kendıne gore haklı haksız yonlerı vardır, ınsanız hepımız.
Fakat nedır bu adalet savcısı gibi höt höt, sen soylesın sen boylesın demek...
Kendı derdı yetmıyormus gıbı bır de burda yargılanıyor onun ıcın uzuluyor...
Ne kadar acımasız bır toplum olduk bız...
Haklı bulmak zorunda degıl kı kımse, yazarsın şu konularsa senı hatalı buldum kardes dıye...
Yok ama elımıze kuvvet, vurdukca vuruyoruz, rahatlıyoruz belkı de...
Kadın alttan aldıkca, uslubumuzu daha da artırıyoruz...
Faydam olamayacaksa bır konuya en fazla Allah yardımcın olsun der cıkarım...
Bızler toplum olarak yargılamayı bu kadar cok severken bırgun yargılananlardan olmamamız kacınılmaz...
[/QUOTE

nezamandan beri eleştiri yapanlar art niyetli oluyorlar..yada egolarını tatmin etmiş oluyorlar..bence asıl art niyetli sensin kardeşim..

hayır madem bukadar iyi niyetlisin söyle bakalım kaç yaşlıyı karşıdan karşıya geçirdin, kaç huzur evi ziyaret ettin,kaç yetime öksüzü el uzattın...

kalkıpta bana iyi niyetten bahsetme...ben art niyetliyimde sen melekmisin...git cami yaptır ozaman..

tövbee tövbeee...

önceki sayfalara dönde bak bakalım...biz edebimizle hatasını söylerken sen hatalısın bu konuda derken hanfendi saldırıcak, bende susacam öylemi sırf onun içini ferahlatmak için..

hatasını kabul etmiyor, elimden geleni yaptım onlar için diyor
tabii papuç kadar dil..hem kayınpedere hem kaynanaya demediği kalmamış..ondan sonrada elimden geleni yapıyorum diyor..

bana anlatmasın bunları..sen kanarsın ama ben kanmam şekerim..

kimi yargılayıp yargılamayacağımıda iyi bilirim..bu yüzdende art niyetli ilan edemezsin sen beni..hiç kusura bakma..

bu yazdıklarından sonra şimdi sanada sararım
kalkıp bana yine art niyetli dersin..ama bana yazdığını çizdiğini görmezsin öyle değilmi....

umarım algıların açıktır ve anlamışsındır bu kez...

Kadıncagız burda konu acmıs, sıkıntısını dıle getırmıs, onun da kendıne gore haklı haksız yonlerı vardır, ınsanız hepımız.
Fakat nedır bu adalet savcısı gibi höt höt, sen soylesın sen boylesın demek...
Kendı derdı yetmıyormus gıbı bır de burda yargılanıyor onun ıcın uzuluyor...
Ne kadar acımasız bır toplum olduk bız...
Haklı bulmak zorunda degıl kı kımse, yazarsın şu konularsa senı hatalı buldum kardes dıye...
Yok ama elımıze kuvvet, vurdukca vuruyoruz, rahatlıyoruz belkı de...
Kadın alttan aldıkca, uslubumuzu daha da artırıyoruz...
Faydam olamayacaksa bır konuya en fazla Allah yardımcın olsun der cıkarım...
Bızler toplum olarak yargılamayı bu kadar cok severken bırgun yargılananlardan olmamamız kacınılmaz...
[/QUOTE

nezamandan beri eleştiri yapanlar art niyetli oluyorlar..yada egolarını tatmin etmiş oluyorlar..bence asıl art niyetli sensin kardeşim..

hayır madem bukadar iyi niyetlisin söyle bakalım kaç yaşlıyı karşıdan karşıya geçirdin, kaç huzur evi ziyaret ettin,kaç yetime öksüzü el uzattın...

kalkıpta bana iyi niyetten bahsetme...ben art niyetliyimde sen melekmisin...git cami yaptır ozaman..

tövbee tövbeee...

önceki sayfalara dönde bak bakalım...biz edebimizle hatasını söylerken sen hatalısın bu konuda derken hanfendi saldırıcak, bende susacam öylemi sırf onun içini ferahlatmak için..

hatasını kabul etmiyor, elimden geleni yaptım onlar için diyor
tabii papuç kadar dil..hem kayınpedere hem kaynanaya demediği kalmamış..ondan sonrada elimden geleni yapıyorum diyor..

bana anlatmasın bunları..sen kanarsın ama ben kanmam şekerim..

kimi yargılayıp yargılamayacağımıda iyi bilirim..bu yüzdende art niyetli ilan edemezsin sen beni..hiç kusura bakma..

bu yazdıklarından sonra şimdi sanada sararım
kalkıp bana yine art niyetli dersin..ama bana yazdığını çizdiğini görmezsin öyle değilmi....

umarım algıların açıktır ve anlamışsındır bu kez...

Sıze son kez yazıyorum cunku sızınle ortak paydada bulusma gıbı bır luksumuz yok bu asıkar...
Ben sıze art nıyetlı dedım konu sahıbıne yazdıklarınızdan dolayı degıl, kalkmıssınız bana sen de ole yaparsın tarzında konusmussunuz. Buna hakkınız yok, benı tanımıyorsunuz bıle...
Sız kanmayın hanımefendı kacın kurasısınız demı, ben kanarım...
Her lafınız oyle ıgnelı oyle manıdar kı tek tek yazacak cok malzeme vermenıze ragmen gerek bıle duymuyorum...

Bır de bılıyormusunuz ben sızınle asla cene yarıstıramam cunku bılmıyorum boyle durumlarda ne yazılır, en fazla bu kadarını yazabıldım ıste... Kımseyle tartısmıslıgım bıle olmadıgından aklıma bıle gelmez cok camı, yok yaslı...

Ben konu sahıbıne yorum yaparken pat dıye uzerıme gelıp neden soyle yapıyorsun dıye yargılayan sızsınız... Ben bılmem boyle durumları...
Sıze hıtaben yazdıgım ılk mesajımda da dedıgım gıbı Rabbım yuvanızda huzur versın evlatlarınızla...
Ben sıze laf yetıstıremem...

Yok olmaz onu yapamıyoruz ıste...
Suclusun, soylesın boylesın demek daha kolay...

Yahs canım...
Suan yapacagın en uygun sey suskunlugunu koru bence... Yerınde olsam esım bana ulasana kadar onunla hıc bırsekılde ıletesıme gecmezdım. Esın gelınce sakın kafayla konusursunuz ınsallah... Hem bu surec ıcersınde sen de kendını bıraz toprulemıs degıstırmıs olursun. Esın senı normalde sımdı arasa yıne sesler yukselecek kavga edeceksınız degıl mı? İlk adımı sen at canım, ararsa cok sakın bır dılle konus kı esın de sasırsın...
Kayınvaldenenle zaten kotu ayrılmamıssınız, o konuda yapılcak cozumlenecek bır durum yok zaten ortada...
Hakkınızda hayırlısı olsun ınsallah canım, dedıgın gıbı esler anlasamıyor olabılır, yolları ayırmak da bırlestırmek kadar doğal, fakat ıns bu kararı almadan once bı sakın kafayla evınızde basbasa kalırsınız da bırbırınızle vakıt gecırme ımkanı bulursunuz...

hakkatten çok akıllıymışsın....

verilen nasihate bak...suskunluğunu koru diyorsun..yani iletişimsizliğe teşvik ediyorsun..

bişeylerin düzelmesini istiyorsa,kayınvalide ve kayınpederle eşiyle normale dönmek istiyorsa

kayınvalidesinden ve kayınpederinden paşa paşa özürdilicek..onlarla konuşacak yaşananları..

kırıldığı yerleri bir bir söylicek anlatacak durumunu...onları kırdığı içinde özürdilicek...

gönül alacak kardeşim..

sonra hem kendi ailesini hem kayınvalidelerini iftar yemeğine çağıracak..
onları bir güzel ağırlayacak..

kendi ailesiyle bir olup eşinin ailesini atmıcak, kayınvalisigilinde kendi ailesini zarar vermesine izin vermicek..

ortam böyle yapılır..durum böyle düzeltilir ..öyle sesiz kalmakla olmaz bunca şeyden sonra..

şimdi kalkıp bana diceksinki geçmiş konularına bak sen özürdiledinmi diye..çünkü böyle yapıyorsun sen..

ben özürdilemedim ve dilememde...halimden memnunun o sağ ben selamet..
ama düzeltelim gibi bir derdim yok..bunu gerçekten isteseydim evine gider özürdiler elini öperdim..
düzeltmek için birşeyler yapar çabalardım..ve mutlaka karşılığını alırdım..

ama bende biriken okadar çok şey varki düzelsin istemiyorum aramız ve halimden çok memnunum..böyle mutluyum..ama konu sahibi
durumundan memnun değil..ozaman hiç kuzura bakmıcak..paşa paşa özürdilecek..

başka çıkarı yok bunun...sesiz kalmakla hiç bir yere varılmaz...

aydasu ve yahs sevgili kardeşlerim baya bir ego sahibiyim değilmi sizin demenizle.....doğruyu söylemek ego tatmin etmek oluyor sizin için..

hep diyorum ve hep dicem allah beni cahillerden korusun.....

Sıze son kez yazıyorum cunku sızınle ortak paydada bulusma gıbı bır luksumuz yok bu asıkar...
Ben sıze art nıyetlı dedım konu sahıbıne yazdıklarınızdan dolayı degıl, kalkmıssınız bana sen de ole yaparsın tarzında konusmussunuz. Buna hakkınız yok, benı tanımıyorsunuz bıle...
Sız kanmayın hanımefendı kacın kurasısınız demı, ben kanarım...
Her lafınız oyle ıgnelı oyle manıdar kı tek tek yazacak cok malzeme vermenıze ragmen gerek bıle duymuyorum...

Bır de bılıyormusunuz ben sızınle asla cene yarıstıramam cunku bılmıyorum boyle durumlarda ne yazılır, en fazla bu kadarını yazabıldım ıste... Kımseyle tartısmıslıgım bıle olmadıgından aklıma bıle gelmez cok camı, yok yaslı...

Ben konu sahıbıne yorum yaparken pat dıye uzerıme gelıp neden soyle yapıyorsun dıye yargılayan sızsınız... Ben bılmem boyle durumları...
Sıze hıtaben yazdıgım ılk mesajımda da dedıgım gıbı Rabbım yuvanızda huzur versın evlatlarınızla...
Ben sıze laf yetıstıremem...

bak güzelim ben edebiyat yapmam hele politik hiç olamam..süslü laflara karnım tok..mert olacaksın dobra konuşacaksın..

maviyle boyadığım yerlere iyi bak..ben laf yetiştiremem kimseyle kavga etmişliğim yok derken bile laf çarpıyorsun sinsice..hani ben kaynanayla ettim ya o bakımdan...bu bile senin art niyetli olduğunu gösterir..biriyleriyle kavga etmiş olmana gerek yok zaten

haklıysan hakkını savunursun sonuna kadar..kinaye yaparak niyetini belli ediyorsun zaten..iyi oku yazdığını...

ama benim böyle politik insanlarla işim olmaz, orası ayrı

bir malzeme bulmuşsunuz oda zamanında benim kayınvalidemle tartışmış olmam..bu olayın üzerinde dönüp duruyorsunuz..malzeme bulmuşsunuz dolanın durun bakalım etrafında..

böyle insanlara hiç tahammülüm yok..o yüzden sardım size..

akıllı olki malzemeye ihtiyacın olmasın..bu anı konuş..insanların geçmişlerini gözüne sokarak pay elde etmeye çalışma..

asıl sinsilik budur..asıl art niyet budur benim gözümde..

böyle melekcilik oynamayın sonra...

benim karşımda mert olun..politika ypmayın...alırsınız cevabınızı

aklımdayken şunuda söyliyim ikinize

geçmiş konulara bakıp beni yargılıyorsunuz kendi aklınızca

benim bir konum daha var..''KAYINVALİDEM BENDEN ÖZÜRDİLEDİ'' diye

onu niye söylemiyorsunuz..

mahallesini bastığım avazım çıktığı kadar bağırdığım kaynanam neden bunca şeyden sonra , neden gelip benden özürdiledi sizce ? ?

çünkü ben haklı olduğum, hatta sonuna kadar haklı olduğum bir konuda pençelerimi çıkartırım..karşı tarafından ufacık bir haklı tarafını görsem edebimi bozmam..

haklıysam gelir özürdilerler ben özürdilemem..

konu sahibide haksız , o yüzden özürdilicek..özürdilemeyi bilecek büyüklerinden...

bukadar arkadaşım..sizinle muhattap olduğum fazlasıyla yeter..

bu zihniyetle gittiğiniz sürece size tek birşey söyleyebilirim

ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN

Ya gerçekten kötü bir olaylar zinciri çok üzüldüm ben bekarım hiç evlenmedim fakat biraz eşinin birazda senin polyanacılık oynamanız gereken bir evredesiniz belli bir dönem bunu yapsanız belki sizin yararınıza olur en azından böyle boş konusan bir yuvanın yıkılmasının kolay olmadığını bilmeyen insanlara ders olur ve kendileri utanırlar aklıma ve mantığıma uyan bunlar kusura bakma keşke yararımız olabilse

hala mı aynı tartışma...
artık bende bu konuda başka bişey yazmak istemiyorum...

konu sahibi arkadaşın bana göre tek hatası eşine mesaj yazması.
kendiside zaten keşke davet ettikleri an bişeyler söyleyipte kabul etmeseydim daha sonra yapalım deseydim diyor.
ama bu konuda eşini daha hatalı görüyorum.ortalığı ayağa kaldırmış.
aralarında halledebilirlerdi.Ve bu durumda eşinden dolayı aileside öğrenmiş.
ailenin öğrenmesi de iyi olmamış,yanlış doğru
tartışılır ama sonuçta iftara davet etmişler.davet ettiklerine de pişman olmuşlar.
bu açıdan baktığımda eşinin ailesinin, düştüğü duruma üzülüyorum.
olaydan sonra ben olsam, eşimin aramasını beklerdim.ama çok zor da olsa birşekilde kayınvalidemlerin gönlünü almaya çalışırdım.
hoş gerçi olaydan sonra kayınbabanla konuşmuştun heralde.onun söyledikleride pek iç açıcı değil,talihsiz sözler bana göre...
inşallah biran önce eşin biraz yumuşar ve çözersiniz durumu.

ilk konunu tekrar bir oku.o günden bu güne değişen hiç bir şey olmamış.eşin hala aynı.:34:
bir de merak ettim o sorunu nasıl çözüpte evlendiniz.açıklama yapmamışsın:50:

sadece zorda kaldığımda içinden çıkılmaz hal aldığımda buraya yazıp paylaşıyorum.her barışmamızı burada ilan edecek halim yok heralde.zaten konu belli bir yerden sonra takip edilmiyor demekki sorun bi şekilde hallolmuş biz bir araya gelip konuşmuşuz vede evlenmişiz.insanlar küsken evlenemezler değilmi

bir araya geldiğimizde birdaha böyle olayların yaşanmaması için sözler verip ağlayarak ayrılırken bu sözü tutuamıyoruz.uzakken hırsımız daha önde geliyor herşeyden.isteyerek yapılmıyor.artık konuşmuşluk değil yaşanmışlık lazım bize.bunu hep söylüyorum.öyle konuşarak sürekli geçmişi yargılayarak geçirmek bizi bu duruma getiriyor.ama bir yaşanmışlığımız olsa bizimle ilgili bişeylerle ilgilenebilsek sorunlara bu kadar yönelmesek bunlar daha az yaşanır diye düşünüyorurm

Eşinizin ailesininde davet şeklinde evet sorun var, belki de ara soğuk olduğu için direk arayamadılar bilemiyorum,
en azından sizin bakış açınıza göre doğru baktığınızı düşünelim, neler hissettiğinizi anlamaya çalışalım,
keşke olayları büyütüp eşinizi aramak yerine, ailenizi siz davet etmeseydiniz, tepkinizi siz koysadınız.
Size ara demişler, davet et demişler, siz de etmişsiniz, eee eşiniz ne yapsın bu durumda, adam olayların neresinde.
İlk başta da gayet anlayışlı davranmış, tamam iptal edelim demiş, siz de çok geç demişsiniz artık,
oda size kızmış, neden daha erken ulaşmadın bana diye, bunlar gayet anlayışlı tavırlar değil mi?
Ama siz üstüne gittikçe gitmişsiniz, olaylar çığrından çıkmış.
Halbuki mevzu ne, iftar yemeği, herkesin dediği gibi belkide arayı yumuşatmak adına adım olacaktı,
ya da olmasa bile en fazla ortak bir yemek yenir sessizce kalkılırdı.
Bu noktaya gelmesinden daha iyiydi heralde.
Siz içiznizde kalanları, eşinizle ve evliliğinizde yaşamak istediklerinizi, yanlışları doğruları,
beklentileri, eşinizle karşılıklı oturup konuşmanız lazım, böyle olmadık yerde olmadık konularla
sorun çıkarıp, birbirinize patlamamalısınız.
Bu olayda malesef olayları büyüten siz olmuşsunuz.
Umarım hayırlısı olur, bir yuvanın özellikle böyle bir nedenden bozulmaması dileğim,
herşey güzel sonuçlanır inş.
Görüşmeniz durumunda bu konuda özellikle eşinizin üstüne gitmekten çok, geçmişe ve beklentilere
dair daha ılımlı ve topralayıcı bir konuşma yapmanız bence daha iyi.

Eşinizin ailesininde davet şeklinde evet sorun var, belki de ara soğuk olduğu için direk arayamadılar bilemiyorum,
en azından sizin bakış açınıza göre doğru baktığınızı düşünelim, neler hissettiğinizi anlamaya çalışalım,
keşke olayları büyütüp eşinizi aramak yerine, ailenizi siz davet etmeseydiniz, tepkinizi siz koysadınız.
Size ara demişler, davet et demişler, siz de etmişsiniz, eee eşiniz ne yapsın bu durumda, adam olayların neresinde.
İlk başta da gayet anlayışlı davranmış, tamam iptal edelim demiş, siz de çok geç demişsiniz artık,
oda size kızmış, neden daha erken ulaşmadın bana diye, bunlar gayet anlayışlı tavırlar değil mi?
Ama siz üstüne gittikçe gitmişsiniz, olaylar çığrından çıkmış.
Halbuki mevzu ne, iftar yemeği, herkesin dediği gibi belkide arayı yumuşatmak adına adım olacaktı,
ya da olmasa bile en fazla ortak bir yemek yenir sessizce kalkılırdı.
Bu noktaya gelmesinden daha iyiydi heralde.
Siz içiznizde kalanları, eşinizle ve evliliğinizde yaşamak istediklerinizi, yanlışları doğruları,
beklentileri, eşinizle karşılıklı oturup konuşmanız lazım, böyle olmadık yerde olmadık konularla
sorun çıkarıp, birbirinize patlamamalısınız.
Bu olayda malesef olayları büyüten siz olmuşsunuz.
Umarım hayırlısı olur, bir yuvanın özellikle böyle bir nedenden bozulmaması dileğim,
herşey güzel sonuçlanır inş.
Görüşmeniz durumunda bu konuda özellikle eşinizin üstüne gitmekten çok, geçmişe ve beklentilere
dair daha ılımlı ve topralayıcı bir konuşma yapmanız bence daha iyi.

haklısınız.eşim bana neden bana daha erken ulaşmadın diye kızdı.acil durumlarda aramam gereken bir telefon vardı.bende acil bir durum değil anca hastalık olur ölüm olur böyle bir duurm yok ortada diye ulaşmadım dedim.sonra iptal etme hersey hazır dedikçe üsteledi.olay kızıştıkça iptal etme dedikçe kabak bana patladı.benimde yapmam gereken bir çok ley vardı olayda ama ben tüm iç karmaşamı ona yansıttım çözüm bulmak veya susmak yerine.görüşürsekde söylediklerinizi sikkate alıcam yoksa aksi bir konuşma yapmak patırtılı gürültülü bir konuşmaya sebep olıcak.

sadece zorda kaldığımda içinden çıkılmaz hal aldığımda buraya yazıp paylaşıyorum.her barışmamızı burada ilan edecek halim yok heralde.zaten konu belli bir yerden sonra takip edilmiyor demekki sorun bi şekilde hallolmuş biz bir araya gelip konuşmuşuz vede evlenmişiz.insanlar küsken evlenemezler değilmi

hayır orada eşiniz devam etmek için sizin suçu üstlenmenizi istemişti,üstlendiniz mi onu merak etmiştim.tabbiiki cevap verme durumunda değilsin:34:

inanın hatırlamıyorum kafam çok dolu ozamnlar neler yaşandığını nasıl barıştığımızı.ama mutlaka eşim ozmanki nişanlım gelmiştir öyle yüzyüze bir görüşme sağlanıp herşey sineye çekimiştir sözler verilmiştir.şimdi bu konuda yoğunlaştığım için inanın hatırlamıyorum.ama suçu üstlenmem gibi birşey söz konusu olmadı.ben hatalıyım herşeyi ben yaptım falan demedim.yanıma gelip o şekilde bir anlaşma sağlanmıştı sanırım

laçkalaşmış,neresinden tutsan elinde kalan çirkin ilşkiler,tamir edilebilecek gibi de görünmüyor.kimsenin birbirine tahammülü yok.

niye zorlarsınız anlamam ki:ssz:

laçkalaşmış,neresinden tutsan elinde kalan çirkin ilşkiler,tamir edilebilecek gibi de görünmüyor.kimsenin birbirine tahammülü yok.

niye zorlarsınız anlamam ki:ssz:

Aaaa arkadaşım ne ayıp olur mu öyle şey. İlelebet bu yuva dayak aldatma ne olursa olsun devam etmek zorunda büyüklerin öğretmedi mi? Gurursuzluk, eziklik ne varmış yaşanıyorsa? Önemli olan kadının yuvasını dağıtmamasıdır.

P.S; Benim gibi çıkıntılık yapma istersen boşan diyerek çünkü bu sefer yuva kolay kurulmaz deyip üzerine saldırılıyor. Halbuki bir kadının istenilmeyen yerde durmaması değil midir aslolan?

Back
X