iftar menüm nasıl sizce

sualp27

OGLUMA KAVUSTUM (COK SÜKÜR RABBİM)
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2013
6.283
2.955
33
arkadaşlar bugün eşimin amcasında yemekteydik masallah yenge hanım döktürmüş bende onları çağırdıgımda bu menüyü düşünüyorum 4 kişi olacagız sizce nasıl

yayla çorbası
bulgur pilavı
tavuklu patates tava
salata
fırında kaşarlı mantar
sigara böreği
turşu
kola
tatlı olarakta ağlayan kek

gayet güzel olmuş menün. ama yenir mi o kadar yemek bilemiyorum. ben çorba içince tıkanıyorum mesela

gayet güzel olmuş menün. ama yenir mi o kadar yemek bilemiyorum. ben çorba içince tıkanıyorum mesela
begenmene sevindim az az yaparım diyorum ziyan olmasın diye kalırsada sonra yeriz kadın 6 7 çeşit yapmış mezeyle birlikte mahçup olmayayım diyorum bende belki tava yerine fırında patlıcan kebabıda olabilr

begenmene sevindim az az yaparım diyorum ziyan olmasın diye kalırsada sonra yeriz kadın 6 7 çeşit yapmış mezeyle birlikte mahçup olmayayım diyorum bende belki tava yerine fırında patlıcan kebabıda olabilr
israf olmasın da. o yüzden dedim. şu ramazanda yapılan israfın haddi hesabı yok.:oops:

arkadaşlar bugün eşimin amcasında yemekteydik masallah yenge hanım döktürmüş bende onları çağırdıgımda bu menüyü düşünüyorum 4 kişi olacagız sizce nasıl

yayla çorbası
bulgur pilavı
tavuklu patates tava
salata
fırında kaşarlı mantar
sigara böreği
turşu
kola
tatlı olarakta ağlayan kek
menüyü yaptınız mı bilmem ama turşu yerine yoğurtlu bişilerde yapabilirsiniz ortaya :) turşu tuzlu ya ondan :))

ALLAH kabul etsin iftar davetinizi inş...

menüyü yaptınız mı bilmem ama turşu yerine yoğurtlu bişilerde yapabilirsiniz ortaya :) turşu tuzlu ya ondan :))

ALLAH kabul etsin iftar davetinizi inş...

yaptım canım ortaya yoğurtlu kabak salatası yapmıştım birazda :)

X