• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

iftar menüsü (:

İçli köfte çok zahmetli canım benim tam 2 saatim gidiyor 24 tane içli köfte için zeytinyagli barbunya yoğurtlu havuç börek birde çorba tatlı olarakta dondurma ekmek kadayıfli ha birde yeşil salata:-)

konuyu nereye açacağımı bilemedim bende buraya açayım bari dedim. kızlar akşama misafir gelecek iftara akrabalardan içli köfte yapmaya karar verdik annemle ama yanına ne hazırlayacağımızı bulamadık sizce içli köftenin yanına neler gider bi fikir verebilir misniz ?

Bence bir ana yemek yapın yanına içli köfte olsun yani ben genelde yemekli misafirlere öyle yaparım :26:

İçli köfte ağır bir yemek olduğu için yanına fazla çeşit yapmaya gerek yok aslında.İçli köfte,yayla çorbası,zeytinyağlı bir yemek,semizotu salatası,patlıcan salatası birde börek yaptınız mı yeter.

Evet böyle çok güzel olur :56:

Ama Nevreste benim yazdığım menünün daha zorunu da yapar içli köfte dahil :1:

İçli köfte ağır bir yemek olduğu için yanına fazla çeşit yapmaya gerek yok aslında.İçli köfte,yayla çorbası,zeytinyağlı bir yemek,semizotu salatası,patlıcan salatası birde börek yaptınız mı yeter.

iyiki fazla çeşit yapmıyor :)

biz içli köfte yapıyosak yanına sadece ayran başka bişey yemeyiz zaten saatlerce uğraşıyorsun bir de başka şeyler yapmak olmaz ki. bence menüyü değiştirin içli köftenin içine koyacağınız etle başka bir yemek yanına pilav kuru fasülye ve salata yeterde artar bile.

Back
X