sevgili Lunya, yaklaşık 10 senedir bu forumdayım.. bir avuç insan hariç gerçekten nefretimi kazanan bir üye yok bu forumda, o da 10 yılın tortusu olsun o kadar.. o yüzden bugün seninle yemek konusunda tartışsam, yarın yaptığın herhangi bir yemeğin tarifini girip sorarım sana.. ben sana kalkıp da "lunya sen böyle masa kur da görelim" tarzı bir yaklaşım sergilesem ve sen o masayı kursan, ben gelip "helal olsun"u yapıştırırım zira yapmışsındır.. ben diğer konuda meydan okuyup da karanfile helal olsun diyen kimseyi görmedim mesela, sen gelip "olmamış" dediğinde hop diye beğendiler :) ne olmamış mesela? 10 tane daha iyi künefe diyorsun, ben gizli takipçiniz olarak bütün yemekleri inceliyorum (zira yemek yapmayı seven biriyim) bu kadar kabıyla, şekliyle ve görüntüsüyle iyi künefe görmedim.. ha karanfil kendisini fazlasıylaaaa iyi savunur, onu savunmak için yazmıyorum böyl bir tartışmayı EmiraSalih için de yapardım, öteki konudaki arkadaşı da hiç görmedim.. körü körüne dedemi savunmam zaten :)