• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

iftar sofrasi saygisizligi

brnestetik

Üye
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2016
834
405
23
37
5 yillik evliligimde hep esimin ailesi vr akrabalariyla anlasamadik.neyse hemen konuya gecicem.uzun zamandir kaynanamlara gitmemistim ben..esimle kizim gidip geliyorlardi..bu aksam iftara davet etti kaynanam mecbur gitmek zorunda kaldim..teyzeleri ablalari da davetliydi..kapidan girdik pek kimse karsilamadi herkez sofrada kuze leri amcalari enistesi babasi falan ozellikle erkej tayfadan bahsediyorum..neyse gitti oturdu esim sofraya hemen ardindan ben girdim iceri cumleten selamun aleykum dedim ve hicbiri kafasinj kaldirip ne bir aleykum.selam ne bir hosgeldin...enistesi agiz ucuyla hosgeldin dedi..bende saol.abi hosbuldum dedim..ve bir oruclu biziz esimle sofrada 1 yudum corba icemedim ..istenmemislik hissi vardi masada bana karsi..yokmusum gibi davraniyolardi..en son gorustugumde abla abla diye muhabet eden erkek kuzenleri kafasini kaldirip bana selam vermedi..giderken de kalkip kimse gule gule demedi..bu neydi ?..tahminim oraya gitmedigim sure icinde epey dedikodum yapilmis..daha oncede ayni soguklugu yasadim ayni kisiler tarafindan ve enistesiyle buyuk kavga etmistik...canim cok slkkln bir daha asla onlarla gorusmek istemiyorum ama bazi ortamlarda biraraya geliyoruz..esimde farketmis o da kizgindi eve donerken icerlemis baya..kendimi sulalenin en istenmeyen gelini gibi hissediyorum..ve canlarim sizden teselli bekliyorum...buarada hicbirinin gozumun icine bakmamasi dikkatimi cekti..ben bakiyorum.mesela baksalar gulumseyecegim laf aticam ama yok ben geldim gerkezin boynu yerde yanimdan gecerken baska yere bakmalar falan allahim.neydi bu:(

Dengesiz tipler.gelin ya ,o kuzenlere bile nasıl kotulendinizse onlar bile yüzünüze bakmamış.
Bende benzer şeyler yaşamıştım.niyesinide bilmiyorum ama sırf gelin olduğum için heralde.bende aynı soguklukla tepkide bulundum yani bir aradayken kimsenin yüzüne bakmıyordum.he noldu? Köpek gibi kuyruğu kistirdilarda ben artık cookkkk çok soğudum

Yılan gelin falan diye baya atıp tutmuşlardı ama tamamıyla gorusmemek için sağlam nedenler vermişler konu sahibine
ayy :(
boyle bırsey varsa gercekden uzak durması gerekır

buna uzuldugune degmez konu sahıbı kımın ne oldugunu gormussun ona gore uzak durursun

Niye gittiniz ki? Yani normalde görüşmüyormuşsunuz Ramazan diye illa gitmek mi gerek sonra böyle yaparlar adama işte. Bu da ders olur bir daha da gitmez hiçbiriyle görüşmezsiniz. Eksik olsunlar...
ah canim gitmesem daha da dusman olurlar gecende gorumcem cagardi iftara gitmedim kesin ondan kinlendiler yine bana..bide esimin hatiri icin gittim anasi cagarmis yazik saygisizlik etmek istemedim:( gorumceme de gitmediydim cunku

Iftar davetime sofraya oturulma dakikasinda gelen misafire bende surat yapardim bu kadar abartmazdim belki ama siz nezaketsizlik yapmissiniz yarim saat onceden gidip selamlasip hal hatir sorma yapilir.
bu da geldi aklima ama esim istem 7 bucuk da cikiyor orasinda araba mesefesiyle 15 20 dk bunu da hepsi biliyordu ..gerci gorumcem sen onceden gelseydin keske dedi bende nasi gelim.abla dedim..ki uzak evleri..ve ben esimsiz oraya gitmek istemem:(

Dengesiz tipler.gelin ya ,o kuzenlere bile nasıl kotulendinizse onlar bile yüzünüze bakmamış.
Bende benzer şeyler yaşamıştım.niyesinide bilmiyorum ama sırf gelin olduğum için heralde.bende aynı soguklukla tepkide bulundum yani bir aradayken kimsenin yüzüne bakmıyordum.he noldu? Köpek gibi kuyruğu kistirdilarda ben artık cookkkk çok soğudum
seneeler once ayni sahneyi yasadim cok tanidik geldi ondan boyle urktum..yine o erkekk kuzenleri enistesi falaj asla yuzume bakmamisti..sonradan cikti foyasi baya bi dedikodum yapilmis erkeekler kadinlar taraafindan dolmus tasmis...suçum da ne biliyomusun..annemlerde 1 hafta kalmam..gurbetten gelen teyzelerim annemlerdeydi ablamin nisani olucakti orada kalmak istemistim ..ben ordaykenn baya bi kongre yapilmis ..sonuc buyik bir kavga...

bu da geldi aklima ama esim istem 7 bucuk da cikiyor orasinda araba mesefesiyle 15 20 dk bunu da hepsi biliyordu ..gerci gorumcem sen onceden gelseydin keske dedi bende nasi gelim.abla dedim..ki uzak evleri..ve ben esimsiz oraya gitmek istemem:KK43:
zaten aranız ıyı degılmıs kı
arkanızdan konusuyorlar ve bunu bılıyorsunuz aranızda gergınlık var gıtmek zorunda kalmıssınız ben olsam gıtmem gerekse bende esımle gıderdım
erkenden gıtsenız de o tavırı gosterıceklerdı sıze

zaten aranız ıyı degılmıs kı
arkanızdan konusuyorlar ve bunu bılıyorsunuz aranızda gergınlık var gıtmek zorunda kalmıssınız ben olsam gıtmem gerekse bende esımle gıderdım
erkenden gıtsenız de o tavırı gosterıceklerdı sıze
ki erkenden gidebilecegim bir samimiyetim yok onlarla..onlarda sasirirdi heralde beni erken gelmis gorselerdi..cunku 5 senelik evlilimde hic bole bise yapmadim..gorumcem sacmaladi

bu da geldi aklima ama esim istem 7 bucuk da cikiyor orasinda araba mesefesiyle 15 20 dk bunu da hepsi biliyordu ..gerci gorumcem sen onceden gelseydin keske dedi bende nasi gelim.abla dedim..ki uzak evleri..ve ben esimsiz oraya gitmek istemem:KK43:
Benim dedigim sebepten tavir almislar gorumcenin soyledigine gore.
Gorusmedigin birilerine iftara gitmek zaten bana gore degil ama madem gittin acik vermeden bunu yapmaliydin.

Sacmalamislar ,
Yahu sonucta bir evin cocugu esiniz sizde gelinisiniz ,kuzenler enisteler o bu ,
Ne karisir ne tavir alir onlara ne ,
Mubarek gun ,bosuna sizi uzupn gunahiniza girmisler,
Herkese ederi kadar deger verin ,mesafe candir ,

ki erkenden gidebilecegim bir samimiyetim yok onlarla..onlarda sasirirdi heralde beni erken gelmis gorselerdi..cunku 5 senelik evlilimde hic bole bise yapmadim..gorumcem sacmaladi
siz kendi kendinizi soyutlamışsınız onlardan zaten, niye içerliyorsunuz ki,görümcenizin davetine niye gitmediniz,aranız da sorunlar mi var

Back
X