- 2 Şubat 2015
- 14.624
- 62.311
- 598
- Konu Sahibi brnestetik
Madem cevap verme zahmetine giriyorsunuz bütün mesaja verin...bence insanlik iftara cagarmak degil...yemegi edasiyla gerceklestirmek..zaten hicbiri oruclu degildi..hepsinin bahanesi var bitek esimle ben orucluyiz ..onlarin daveti yuzunden kapida ezana yakalandik halbuki oruclunun sofraa eda etmesi lazimdi orucu..ustune ustuk gec geldik diye suclu oldum yemek yiyemem orucumu kus kadar yemekle axmam da cabasiydi..ustune birde oruucludan hizmet beklemeleri..erken gelio oruc tutmayanlara yemek yapip sofra kirucam yok oyle dunya..hizmetclik yapmadigimdan da boyle kotuyim gozlerinde ..zaten enistesi gelip gelio laf soktu cay servisi icin..yuzum3 bile bakmayan o erkek bolumune ne gidip cay verecem.zikkim.icsinler ya cok sinirliyim hala
Herkes aynı şeyi söylemiş.
Eğer öncesinde bir olay bir tartışma bir sevimsizdik varsa keşke hiç gitmeseydiniz.
He yok, kafanıza göre aylardır kv-kp evine uğramıyor ve gorumcenin davetine katılmıyorsanız kusura bakmayın ama her şeyin de oluru var. İster kabul edin ister etmeyin, o insanlarla aile oldunuz ve ona göre davranmalısınız.
Ayrıca oruçluyum bir de benden iş bekliyorlar kısmı hepten komik insanlar oruçlu iken işe gidip üstüne de misafir ağırlıyorlar. İki tabak sofraya koyup iki kap yıkasanız ölmezsiniz.
Bu işlerin hepsini yapın demek degil, kırk yabancının evine gitsen yapman gereken şeyler...
Biz arkadaşlarla bile toplansak cay servisine, bulaşığa yardım ederim, normali bana göre budur, evine gittik diye hizmetçimiz olmaz kimse...