Daha bildirim gitmedi, ağlama kıyamam sana ama cheescake de cheescake yani, oy verilmeyecek gibi değil ki, sağolsun ASSOSyal
,cheesecakei konuşturmuş, dile gelmiş tarif
Ablam zorlanmaz sanırım annem sağolsun hepimize yetişiyor pandemi dolayısıyla eniştem e sürekli izin veriyorlar o da evde bebekler çıksa bakacak kişi çok aslında :))
Aynı şeyi düşünmüştüm ama yazmak istemedim, bir de bu fotograf daha çok beğenilir, onu koydurursa az alır diye,kaderiyle oynamamak için ama o ilk fotograftaki yakın çekim daha ağız sulandırıcı bence de
Aynı şeyi düşünmüştüm ama yazmak istemedim, bir de bu fotograf daha çok beğenilir, onu koydurursa az alır diye,kaderiyle oynamamak için ama o ilk fotograftaki yakın çekim daha ağız sulandırıcı bence de
Daha bildirim gitmedi, ağlama kıyamam sana ama cheescake de cheescake yani, oy verilmeyecek gibi değil ki, sağolsun ASSOSyal
,cheesecakei konuşturmuş, dile gelmiş tarif
Kız haklı içerde erkeğe de triplenecek şeyler bulmuştur kolu bacağı çarptı diye o kaşlar bir müddet çatık durur teyzesi bari sen eve geldiklerine gönlünü al
Ne hissediyorsun komşum benim 1.olacağımı tabiki dimi
Aynen dile gelmiş heeeyy bana oy verinnn diyor tatlı napsın insanlar
Kız haklı içerde erkeğe de triplenecek şeyler bulmuştur kolu bacağı çarptı diye o kaşlar bir müddet çatık durur teyzesi bari sen eve geldiklerine gönlünü al
Ne hissediyorsun komşum benim 1.olacağımı tabiki dimi
Aynen dile gelmiş heeeyy bana oy verinnn diyor tatlı napsın insanlar
Minik Duduklu Tencere
senin ablan yeni mi doğum yaptı? bana yazmıştın 15 sene sonra diye Allah sağlıklı, huzurlu, mutlu, uzun bir ömür versin bebişlere Hayırlı evlat olsunlar inşallah